Provozajte Dior skuter

Proslavljajući umetnost življenja i slobodu kretanja Dior udružuje snage sa Vespom i otkriva ekskluzivni skuter i odgovarajuće dodatke…

U 2019. godini, Dior se udružio sa BMX-om,  a ove godine, brend odlazi korak dalje i postaje simbol italijanskog Dolce Vita. Proslavljajući leto i slobodu kretanja, Dior i Vespa sarađuju u stvaranju ekskluzivnog skutera – i njegovih odgovarajućih dodataka.

Osnovani iste godine, 1946. italijanska kompanija i pariska modna kuća danas više nego ikad žele da zajedno proslave „tu slobodu kretanja i izražavanja“ koja im je toliko draga. Odražavajući svoju stručnost i simbol svog nasleđa, Vespa 946 Christian Dior revidira ikonični model u grafički elegantnoj verziji koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri.

Njegova arhitektura sa amblematičnim oblinama sublimirana je gornjim kućištem, ukrašena esencijalnim Dior Oblique uzorkom. Od sedišta i kacige, pa sve do prtljažnika, prilikom dizajniranja pažljivo je osmišljeno sve za elegantno letovanje.

Ove kreacije u ograničenom izdanju naći će se u proleće 2021. godine u buticima Dior širom sveta, a posle toga u prodavnicama grupe Piaggio.

Najnovije