Harper's Bazaar Srbija

Salma Hayek poseduje fascinantnu kolekciju kupaćih kostima – i mi ih sve želimo!

Motivacije za savršen model kupaćeg kostima na internetu svakako ne manjka, ali latino zvezda je posebna vrsta

Bezvremenska bikini boginja Ursula Andress dobila je svoju (apsolutno opravdanu) naslednicu. Da, govorimo o latino zvezdi, Salmi Hayek, koja je, s razlogom, napravila bum na internetu svojim fotografijama u različitim modelima kupaćih kostima.

Supruga jednog od najvećih igrača u modnoj industriji, CEO Keringa, Francois-Henri Pinaulta, ne samo da je svesna svog tela, već ima i odličan osećaj za trendove, što veoma dobro stilski izražava. Tako nas je u više navrata inspirisala sjajnim modelima svojih mnogobrojnih kupaćih kostima.

Među favoritima izdvojili smo jednodelni YSL kupaći leopard printa sa vezivanjem oko vrata, kao i nešto zatvoreniji azurno-plavi model. U najvećem jeku prikazivanja filma „House of Gucci“, Salma je izvadila još jednog keca iz rukava, postavljajući fotografiju iz bazena u indigo-plavom kupaćem kostimu sa logom Gucci, koji je postao najveća žudnja fanova ovog brenda.

U svojoj 55-oj godini, sirena sa velikog platna ne krije da su upravo ovo njene najbolje godine u kojima joj život tek počinje, što i pokazuje u svakom hashtagu viva la vida. Za vizuelni doživljaj svih kostima i bikini inspiraciju posetite našu galeriju.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije