Sisters Code Atelier snimio kampanju za torbu ”REVERSAYA”

Dve sestre Bojana i Vladana Veljković dizajnirale su jedinstvenu torbu za sve vremenske uslove i prilike koja je u isto vreme elegantna i praktična. Izradjena je od najfinije italijanske kože i ultra jake cirade.

REVERSAYA je pogodna i za mini putovanja i pružava vam sigurnost i stil u isto vreme. Torbu prate dodatni aksesoari kao što su case za dokumenta, beauty travel case, cover za lap top..

Reversaya pravi torbe u jugoistočnoj Srbiji koristeći vrhunske materijale poput napa kože iz Italije u kombinaciji sa neuništivom ceradom.

Dvosmerni sistem vam omogućava da vrlo lako promenite lice torbe u nekoliko trenutaka. Svaka torba je u potpunosti napravljena ručno.

Projekat REVERSAYA podržava Vlada Švajcarske kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC) u okviru globalnog IOM-UNDP programa “Migracije u funkciji održivog razvoja”.

Reversaya je u saradnji sa švajcarskim brendom Michael Leonardo Zen – elegancija za mlade, snimila modni editorijal. Torbe će biti dostupne za pre order od 2.oktobra preko online shopa www.reversaya.com

Fotograf: Baberya.media

Stajling: Vladana Veljković

Model: Anja Durutović

Odeća:Haljina i suknja Sisters Code Atelier, košulja Michael Leonardo Zen

Naočare: Zepter Hyperlight Eyewear

Nakit: Ipsa Jewelery by Alexandra Egorova

Najnovije