Harper's Bazaar Srbija

Šoping vodič do najnovije Swarovski x Skims kolekcije

Znate šta treba da obučete ako želite da budete primećeni

Čini se da Kim Kardashian želi da se svi toliko dobro osećamo u svojoj koži, da umesto da šaljemo signal Ovde sam!, jednostavno nas nije briga ako neko ne sklanja pogled s nas. Nedavno je objavila viralni Skims brushalter sa ugrađenim bradavicama, a sada je konačno lansirana njena Skims kolekcija u saradnji sa Swarovski brendom.

Kolekcija sadrži nakit za telo, bodi-odela i haljine koji kreiraju nude estetiku, ali sa kristalima. Austrijska kompanija kristala prvi put je napravila kolaboraciju sa drugim brendom na kreiranju odeće koja će biti dostupna za kupovinu i u njenim prodavnicama. „Istaknuće tela – sve različite vrste tela.”

Skims je izgradio posao koji trenutno vredi 4 milijarde dolara kreirajući odeću za oblikovanje tela, koja izgleda kao vaša koža. Sa novom kolekcijom brend se nada ulasku u svet odeće koja se može nositi i van kuće (ili ispod garderobe).

Swarovski x Skims je ono što se dešava kada izađete iz udobnosti svojih basic grudnjaka i gaćica, pretvarajući se u leptira koji želi da odleprša u kristalnoj mrežastoj haljini.

Da li ste spremni za šoping?

Shop now: Duga haljina

Foto: Profimedia, Instagram, Promo

Tekst: T.M.

Najnovije