Harper's Bazaar Srbija

Stole the Show: Zaslepljujući glamur Miley Cyrus na Versace reviji

Uoči objavljivanja svog osmog studijskog albuma, Miley Cyrus želi ceo svet da zna da je ostavila wrecking ball fazu iza sebe. Pridruživši se modnoj eliti na Versace reviji za kolekciju jesen/zima 2023, u zapadnom Holivudu, 30-godišnja pop zvezda prikazala je svoju novu glamoroznu eru.

Pozirajući foto-reporterima, bila je pravo oličenje sofisticiranosti u jednom od Donatellinih najboljih dizajna: Ombre haljini od šifona ukrašenoj dijamantskim lančićima i, naravno, dubokog izreza u suknji.

Izmeštajući se iz svog Milana, Donatella je samo nekoliko dana pre dodele Oskara bila strateški fokusirana na holivudsku eleganciju.

„Ovom kolekcijom stavila sam sebe na test. Prihvatila sam je kao izazov“, izjavila je dizajnerka. „U Milanu sam kod kuće. Prikazivanje u Los Anđelesu bio je moj izlazak iz zone komfora. Kada kreiram kolekciju, želim da se osećam nesigurno… Možda sam luda, ali to mi pomaže da rastem i napredujem.”

S obzirom na broj A-listera koji su se pojavili na Versace reviji, nema sumnje da ćemo neke komade sa piste uskoro videti i na crvenim tepisima.

Foto-reportažu pogledajte u galeriji.

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.

Najnovije