Suptilna umetnost nošenja crne od glave do pete

5 monohromatskih outfit ideja po uzoru na slavne ličnosti.

Dok neki smatraju da su all-black outfiti izraz lenjosti i nemaštovitosti, mi kažemo da su sve samo ne monotoni.

Pogledajte neke od najnovijih trenutaka street style-a modnih gurua i videćete da tamna nijansa zapravo može biti prilično uzbudljiva, posebno kada je stilizovana na intrigantan način.

Poslednji outfiti Hailey Bieber savršen su primer kako da potpuno crni izgled postane popularan. Njena tajna je u kultnim dodacima — poput Balenciaga Cagole čizama ili Hourglass torbe. To nikako ne znači da su vam potrebni samo luksuzni dodaci kako biste imali perfektan stajling u crnom od glave do pete.

Kate Moss je oličenje “manje je više” stila, te njen način nošenja crnog od glave do pete je jednostavan i uključuje dobro skrojen blejzer, skinny dzins i vanvremenski klasik u vidu kaubojskih čizama.

Čak i modne piste dokazuju koliko šik može biti all-black trenutak. Nezaboravnih 40 Valentino ružičastih kreacija iz kolekcije brenda za jesen 2022. pratilo je 40 – podjednako fascinantnih – potpuno crnih dizajna.

Inspiraciju smo pronašli u slavnim damama, koje znaju šta je dobar stil i koja je to ključna stvar u crnom u outfitu od glave do pete. Nastavite da čitate…

Naglašena forma dobro ukrojenog blejzera

Spoj basic komada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Commuter (@commuter.ny)

Vanvremenska LBD

Mikro logo 

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Najnovije