Nova Calvin Klein kampanja: This is Love!

Nova Calvin Klein kampanja slavi ljubav u svim oblicima.

U susret junu, globalnog meseca Prajda, modna kuća Calvin Klein lansirala je Pride kolekciju, This is Love.

This is Love kampanja slavi porodicu, ali ne samo onu kojoj rođenjem pripadamo već sve one porodice koje smo sami stvorili i odabrali. This is Love slavi partnerske odnose, ljubav, prijatelje, pripadnike iste zajednice, grupe… Opisuje veze koje smo stvorili sa ljudima koje smo pronašli, prisvojili, zavoleli – pred kojima možemo biti ranjivi i nežni, ojačani iskustvom koje smo prošli zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

“Porodične portrete” uradio je John Edmonds, a na njima su čuveni John Waters sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i muzom Minkom Stole. Tu su članovi tima neprofitne LGBT mlade organizacije The Trevor Project, muzičarka Snail Mail sa svojom odabranom porodicom, frizerka Holli Smith sa verenikom Pony-jem, glumci i partneri Justice Smith i Nic Ashe, “afrofuturistički” kolektiv Tribe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Kolekcija This is Love sadrži udobne komade i veš za svaki dan, ima mnogo stvari za sport i ples, a kolorit čine boje koje se nalaze na Pride zastavi (originalna duga iz 1978. godine imala je osam boja). Roze simbolizuje seks, narandžasta isceljenje, crna označava lepotu, braon – moć, žuta – sunčevu svetlost, bež – harmoniju, bela one koji su nebinarni, tirkizna predstavlja magijiu i umetnost, plava spokoj. 

Kampanja, baš kao i cela kolekcija, slavi različitosti i kvir zajednicu, redefinišući tradicionalno shvatanje porodice i to kako bi ona trebalo da izgleda. 

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije