Harper's Bazaar Srbija

Torba u obliku jajeta je najmoderniji model sezone

Modni dodaci mnogo govore o našem stilu.

Oni imaju moć koju ne treba potcenjivati, dopunju naš stajling i čine ga zaista kompletnim. Štaviše, modni dodaci mogu biti ne samo lep dodatak stajlingu, već i vrlo funkcionalni.

Jedan od nezamenjivih, najkorisnijih i omiljenih modnih dodataka je definitivno torba. Bez torbe je gotovo nemoguće zamisliti kompletan stajling, makar iz razloga jer u nju stane sve što nam je potrebno kada napustimo kuću.

Trendovi torbi se menjaju iz sezone u sezonu zajedno sa trendovima odeće. Model koji se izdvaja ove sezone je neobična torba u obliku jajeta. Ona je malih dimenzija, ali je vrlo prostrana. Izgleda vrlo neobično, stajling čini modernijim, bilo da je reč o malom klač modelu ili torbi većih dimenzija.

Torbe u obliku jajeta uglavnom su izrađene od čvrstih materijala i svojim izgledom podsećaju na najlepša uskršnja jaja, a prvi put smo ih videli u kolekciji brenda Simone Rocha. Modna kuća je predstavila modele od tvrdog materijala sa sedefnim premazom, a neki od njih su prekriveni mrežom ukrašenom dragim kamenjem. Zbog boje, one više podsećaju na bisere nego na jaja, što ih čini još elegantnijim i idealnim za večernje izlaske.

Torbe u obliku jajeta takođe je predstavio Michael Kors. Modeli su napravljeni od pletenog materijala, dok je Lanvin predstavio modele sa zlatnim lancima i mornarskim motivima.

harpersbazaar.ru

Najnovije