Harper's Bazaar Srbija

Veče u znaku nezaboravne #BeYourOwnBoss žurke!

Jubilej povodom dvadesetpetogodišnjece brenda BOSS u Srbiji okupio je veliki broj poznatrih ličnosti.

Sinoć je krov beogradskog šoping mall-a Galerija bio domaćin urbane i nezaboravne žurke organizovane povodom proslave dvadesetpetogodišnjice BOSS brenda u Srbiji.  

Ovaj veliki jubilej okupio je na jednom mestu muzičke zvezde Konstraktu i Zoe Kidah, neka od najpoznatijih imena domaće glumačke scene, poput Milana Marića, Petra Benčine, Milene Radulović, Slavena Došla, Matee Milosavljević i Anje Alač, sportiste Mihaila Dudaša i Olgu Danilović, arhitektu i umetnika Andreja Josifovskog, kao i bivše učesnice Survivora Nađu Erić i Tenu Tomljanović. Spektakularan zalazak sunca i pogled na Beograd kraj reke sa krova BW Galerije, uz ritmove internacionalne DJ zvezde Rhine Love i jedne od naših najpoznatijih DJ-ica Nadežde Dimitrijević, omogućili su zvanicama nesvakidašnji kosmopolitski osećaj kreirajući veče za pamćenje.  

Pomenuti gosti i ambasadori brenda nosili su urbane komade iz akruelne kolekcije, dok je u prostoru dominirala prepoznatljiva šara novog BOSS brend identiteta uz crnu, zagasito belu i kamel boju.

Uzmemo li u obzir rekordne uspehe koje je kompanije HUGO BOSS tokom ove godine beležila, sasvim je izvesno da je početak nove ere, za ovu uspešnu kompaniju sa dugogodišnjom tradicijom, na pomolu.

Ono što izdvaja novootvorenu BOSS radnju u Galeriji jeste potpuno nov i osvežen koncept enterijera, koji spaja bogatu istoriju i tradiciju brenda dugu pola veka sa novim, modernim pravcem u kojem se brend kreće. Zahvaljujući besprekornoj usluzi i uspešnom poslovanju, kompaniji MOVEM & Co. dodeljen je status HUGO BOSS Gold Partnera, što znači da u ponudi ima najreprezentativnije komade BOSS kolekcija u ovom delu Evrope i da je jedna od vodećih kompanija u premijum segmentu modne garderobe u Srbiji.

Tekst: Promo
Foto: Promo

Najnovije