Harper's Bazaar Srbija

Victoria Beckham je predstavila svoju kolekciju AW21

Dizajnerka kombinuje pre fall i glavnu kolekciju i kladi se na udobnost.

“Ove godine radimo stvari malo drugačije, ali zar to nije slučaj sa svima?“, ovako Victoria Beckham započinje svoj post za predstavljanje svoje kolekcije AW21. I odmah objašnjava: „Ove sezone smo ujedinili našu pre fall i glavnu kolekciju objavljivanjem nove modne linije sa vrlo specifičnim tretmanom“.

Ovaj „tretman“ na koji se dizajnerka poziva odnosi se na stil njene kolekcije, inspirisan radom od kuće, koji je, kako kaže „nova pravilnost“, i ulaže u udobno oblačenje koje će se u budućnosti možda nositi van kuće.

Kako je dizajnerka rekla za The Guardian, „Naša strategija za ovu godinu usredsređena je na ono što se sada događa“.

Victoria Beckham je svoju kolekciju predstavila van londonske Nedelje mode koja započinje 19. februara, upravo zato što je želela da ujedini svoje kolekcije i zato što veruje, kako navodi u publikaciji, da sezonski kalendari trenutno izgledaju besmisleno.

Njena kolekcija za sezonu jesen/zima 2021 je jednostavna i elegantna sa komadima koji naglašavaju dobar ukus. Prugasta odela, vojni detalji poput zlatnih dugmadi na kaiševima, jaknama i košuljama, lagane haljine – smeli cvetovi, udobne široke pantalone, pleteni i teksas komadi neki su od elemenata koji karakterišu kolekciju, dok sjajne čizme upotpunjuju mnoge njene look-ove i daju raskošan dodir opuštenim i prefinjenim predlozima. 

Najnovije