Harper's Bazaar Srbija

VELIKI POVRATAK: Victoria Beckham ponovo dizajnira tašne!

Još od trenutka kada je 2022 prvi put na svojoj reviji predstavila modele svojih torbi, modni fanatici nisu mogli da dočekaju trenutak kada će ih ugledati u radnjama.

Torbe koje potpisuje Posh Spice dolaze u osam varijanti i sudeći prema njenoj izjavi tu su da “upotpune garderober svake modern žene”, odnosno glavni cilj ove tašne je taj da postane svakodnevna go-to torba.

Svaki komad sam kreirala kao produžetak stajlinga i tela. Jednostavan dizajn, promišljene kreacije”, kaže Victorija u svom press saopštenju. “Forma je jednostavna i stvara jednu veoma elegantnu siluetu”. Pored ovog kratkog opisa, supruge slavnog fudbalera, od detalja takođe možemo videte metalne gajke koje referiraju sa satovima i nakitom kakve smo imali prilike da vidimo u njenoj prolećnoj kolekciji za tekuću godinu.

Međutim, kao što svi već znamo ovo nije prvi put da se britanska dizajnerka oprobala u kreiranju aksesoara. Prethodni put njena linija clutch-eva i mini torbi nije doživela veliki uspeh ni zapaženost, ali ovog puta kako je rekla u jednom intervjuu apropo ove kolekcije “sada je mnogo bolji trenutak za kreiranje ovakve kolekcije, s obzirom na to da imamo potpuno novi pristup izradi i nameni naših komada”.

Ako pažljivo razmotrimo čitavu liniju, moramo se složiti da poseduje vanvremenski dizajn koji možete pogledati u galeriji ispod, a da li će osvojiti srca kupaca to nam samo ostaje da vidimo u budućnosti.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia, Victoria Beckham press

Najnovije