Harper's Bazaar Srbija

Victoria Beckham vs Kate Middleton: koja dama je postala najmodernija žena godine

Ušle su u rangiranje top 10 najmodernijih žena u Evropi!

Kate Middleton je zvanično priznata kao ikona stila i najmodernija kraljevska ličnost. Postala je jedini član kraljevske porodice koji je uvršten u prvih 10 najmodernijih ljudi u Evropi prema Internet prodavnici Farfetch.

Generalno, u rejtingu prema klijentima usluge zauzela je drugo mesto sa 24 posto glasova. Prestigla ju je bivša solistkinja Spice Girls i modna dizajnerka, Victoria Beckham. U rejting su takođe uključene italijanska modna blogerka Chiara Ferragni, američka it-girl Olivia Palermo, pop pevačica Ellie Goulding i manekenka Anna Cleveland.

Ovo nije prvi put da je Kate Middleton uključena u takvo rangiranje, ali prvi put je uspela da se ozbiljno takmiči sa profesionalcima modne industrije. Napominje se da su korisnici Midlton izabrali za najmoderniju kraljevsku ličnost zbog činjenice da ona vešto kombinuje pristupačne odevne komade sa odećom skupih brendova, zna da nosi složene kombinacije boja i uvek izgleda prikladno. U njenom stilu nema ničeg napadnog ili vulgarnog, a istovremeno se njeni stajlinzi uvek pamte.

Najnovije