Harper's Bazaar Srbija

Vintage kolekcija Mary-Kate Olsen sada je dostupna na sajtu The Row

Lični izbor ikone stila.

Sestre Olsen su poznate po ljubavi prema vintage odeći. Na svečanim ceremonijama često se pojavljuju u Dior i Givenchy odeći iz 60-ih. Sada se možete malo približiti njihovom nedostižnom statusu ikone stila i poznavalaca vintage mode, jer su bliznakinje odlučile da podele svoj garderober sa nama. 

Mary-Kate Olsen je lično odabrala čitavu kolekciju vintage odeće koja se može kupiti na sajtu brenda The Row. Za ovu kolekciju udružila se sa Mari Blanchet, osnivačicom vintage butika Mon Vintage. Njena kolekcija sadrži jedinstvene predmete Chanel, Comme des Garçons, Yohji Yamamoto, Madame Grès i drugih imena važnih za istoriju mode. Sve ih ujedinjuje stilsko jedinstvo i bliskost sa estetikom The Row – minimalistički i graciozno.

„Naravno da postoje dizajneri čije stvari sakupljam godinama. Ali u celini, pristup ovom projektu bio je prikupljanje izuzetnih stvari koje se uklapaju u univerzum koji pokušavamo da stvorimo unutar The Row-a “, komentarisala je sama dizajnerka.

Sve predmete koje je odabrala lako je zamisliti u butiku brenda – oni su zaista odabrani da podrže estetsku liniju The Row.

Najnovije