Harper's Bazaar Srbija

Vodimo vas na raskošnu izložbu čuvenih Chanel parfema

Ukoliko vas put ove zime odvede u Pariz, a ljubitelji ste prepoznatljivih mirisa poznate pariske modne kuće Chanel, ovo ultimativno iskustvo je pravi izbor za vas.

U raskošnoj Grand Palais Éphémère u Parizu, od 15. decembra do 9. januara 2023. godine, francuska modna kuća Chanel organizuje izložbu pod nazivom Le Grand Numéro de Chanel namenjenu najvećim ljubiteljima Chanel mirisnih nota.

Vodi vas na zadivljujuće putovanje koje vas poziva da pratite svoju srećnu zvezdu, iskoristite ovu šansu i postanite deo legende. Od klasičnih do ikoničnih, od najsofisticiranijih umetničkih dela do svakodnevnih predmeta umetnika čiji radovi će biti spojeni prvi put na jednom mestu, vode vas kroz bogata iskustva, otkrića i emocije inspirisane Chanel mirisnim notama, pretvaraju ovu izložbu u nezaboravni trenutak koji ne želite da propustite.

Kao što navodi Thomas du Pré de Saint Maur, globalni kreativni direktor za parfeme i lepotu: „To je takođe društveno iskustvo, vreme za deljenje prazničnog duha, i osećam se kao da otkrivate izloge pariskih robnih kuća u vreme Božića.Du Pre de Saint Maur se nada da će ovo iskustvo podstaći radoznalost o „ulozi koju miris može da igra, kako može da otkrije posebnost svakog pojedinca i utiče na našu viziju lepote. Miris je više od imena, bočice ili mirisa; to je takođe sve ono na šta nam pada na pamet kada ga udišemo, i sve što u nama budi  kada ga nosimo. To je izvanredan proizvod.”

Prijave za izložbu su besplatne, savetujemo vam da se prijavite se što pre zbog velikog interesovanja. Možete se prijaviti  klikom na zvanični link . Uživajte!

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije