6 novih holivudskih parova za koje niste znali da su zajedno

U prošloj godini, svi smo radili ono što smo se zakleli da nikada nećemo. Slali smo poruke zbog kojih nas je sad sramota, mirili smo se sa bivšima, delili život sa onima koje nismo voleli, mislili da smo pronašli ljubav u svakoj osobi koja nam je udelila kompliment.. Ali, sve to pripisujemo svetskoj pandemiji i osećaju straha i zatvorenosti koji nas je pratio tokom cele godine. Od 2021. naš lajtmotiv je sloboda i pametni izbori - a zašto bi se poznate ličnosti u tome razlikovale?

Ove godine imamo više holivudskih parova nego ikada - ali su Ben i Jenn ukrali svu pažnju javnosti. Sem nepotvrđenih vesti poput onih da su Kanye West i Irina Shayk zajedno ili Weeknd i Angelina Jolie,  pročitajte u nastavku teksta koji su to holivudski parovi zvanično zajedno od 2021. godine.

Zoe Kravitz and Channing Tatum

Glasine koje odzvanjaju Holivudom od januara su u sredu potvrđene, kada je par viđen kako se šeta Ist Vilidžom u Njujorku. Zoi se početkom ove godine razvela od svog supruga, Karla Glusmana dok je Channing izašao iz braka sa partnerkom iz filma "Step Up" 2019. godine.

Zendaya i Tom Holland

Kao mnogi glumci pre njih, glavni likovi Spajdermen filmova su preneli svoju ljubav i u stvarni život. Iako javnost već godinama smatra da su oni zajedno,ovo je prva fotografija koja to i dokazuje.

Olivia Wild i Harry Styles

Definitivno najneočekivaniji par ove godine su ridesetsedmogodišnja glumica i režiserka Olivia Wild  i deset godina mlađi pevač Harry Styles.Oni su se upoznali na setu filma koji je Olivia režirala, a ovo leto je zaljubljeni par proveo u Italiji, gde su ih paparazi pratili u stopu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@harrystylesnews3)

Bella Hadid i Marc Kalman

Supermodel Bella Hadid je posle duge veze sa pevačem Weeknd prvi put javnosti pokazala svog novog momka na Nedelji mode u Parizu. Marc je umetnik koji je radio ilustracije za novi album Travisa Skotta, pa su se tako, preko porodice Kardashian i upoznali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @belsreligion

Henry Cavill i Natalie Viscuso

Naš omiljeni Supermen je u aprilu objavio sliku sa svojom novom devojkom Natalie Viscuso. Sem onih koji pomno pratili MTV emisiju "My Sweet Sixteen", Natalie je relativno nepoznata javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Renée Zellweger i Ant Anstead

Iako je dobitnica Oskara Renée Zellweger poznata po tome da svoj privatni život čuva samo za sebe, javnost je saznala da je ona od juna u vezi sa britanskim voditeljem Antom Ansteadom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Tekst: T.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još