David i Victoria Beckham pokreću rijaliti šou o svom životu na Netflix-u

Poznati par će snimati rijaliti o svom životu!

Prema izvorima bliskim poznatom paru, David i Victoria Beckham pripremaju se da pokrenu svoju novu emisiju na platformi Netflix. Oni su navodno već potpisali ugovor o usluzi striminga vredan 20 miliona dolara. Iako će se emisija fokusirati na trenutni život slavnog fudbalera, koji će svakodnevno biti praćen kamerama, uključivaće i retke snimke iz lične arhive porodice Beckham. Slavni par vodi evidenciju od početka braka, koja će biti uključena u novu emisiju Netflix-a. Prema upućenima, neki od starih video snimaka biće dodati, a gledaoci će imati pristup „urnebesnim detaljima“ života zvezda.

Novi rijaliti šou takođe obećava da će svetski poznatog fudbalera prikazati sa nove i neočekivane strane, dok će takođe pratiti Davida na poslovnim putovanjima širom sveta. Prema anonimnim izvorima, ovaj posao je veliko dostignuće za Netflix. Bračni par Beckham do sada nije komentarisao. 

Fudbaler David Beckham i pevačica Spice Girls-a, Victoria Adams, venčali su se 1999. godine. Od tada su jedan od najpoznatijih parova na svetu. David se povukao iz sporta i uglavnom se bavi reklamiranjem brendova, a Victoria je postala poznata dizajnerka i prikazuje kolekcije svog brenda Victoria Beckham u okviru londonske Nedelje mode. Par ima četvoro dece: sinove Bruklina, Romea i Kruza i ćerku Harper. Bekamov najstariji sin Bruklin sprema se za venčanje sa verenicom Nikolom Peltz - par je letos najavio veridbu na Instagramu.

Pročitajte još

Pročitaj još