Poznati

Sve što ste hteli da znate, a niste imali koga da pitate: Ko je zgodna devojka Kanyea Westa?

Još uvek je udata, ima dete, u srednjoj je bila domina, a danas glumi, dizajnira i vodi podcast.

Nakon glasina da izlazi sa raznim manekenkama i muzičarkama, Kanye West izgleda da se prvi put ozbiljno zaljubio otkad se rastao od Kim Kardashian. Reper se od početka 2022. godine viđa sa glumicom Juliom Fox, a sve o njihovom upoznavanju, odnosu i tome kako je izgledalo nekoliko prvih dejtova, otkrila je ona u “ljubavnom eseju” za magazin Interview. 

– Upoznala sam Yea u Majamiju za Novu godinu i odmah smo počeli da se viđamo. Njegova energija je tako zabavna. Zasmejavao je mene i moje prijatelje, plesao je i smešio se celu noć, ispričala je ona i detaljno opisala kako je izgledao njihov drugi sastanak

 

 

Iz Majamija su odleteli za Njujork ne bi li pogledali predstavu na Brodveju, nakon koje je usledila večera u njenom omiljenom restoranu Carbone, a posle je nastalo pravo ludilo – Kanye je organizovao fotografisanje nove drage, poklonivši joj prethodno pun ormar dizajnerske odeće. 

– Još sam u šoku. Hotelski apartman pun odeće, to je ostvarenje sna svake devojke. Osećala sam se kao prava Pepeljuga. Ne znam kako je to uspeo, niti kako je dobio svu tu garderobu na vreme. Bila sam mnogo  iznenađena, ko radi takve stvari na drugom dejtu? Ili bilo kom dejtu, napisala je ona sa oduševljenjem.  

 

I dok se sablažnjava time što Kanye želi da utiče na stil oblačenja svoje nove devojke, javnost istovremeno želi da sazna sve o njoj. Ko je lepa Julia kojoj ne smeta to što Kanye od nje pravi kopiju svoje bivše supruge? Glumica koja je postala primećena u Holivudu zahvaljujući filmu Uncut Gems, postala je čuvena po lepoti, toliko da je čak i magazin Vogue pisao o njoj, nazivajući je seks bombom. 

Rođena je u Milanu, od mame Italijanke i tate Amerikaca, sa kojim se kasnije, u šestoj godini, seli u Njujork. U srednjoj je poželela da bude nezavisna, pa je radila nekoliko uslužnih poslova uključujući rad u prodavnici obuće, pekari i poslastičarnici, sve dok nije postala domina – zahvaljujući čemu je mogla da plaća sve svoje troškove i postane samostalna. Ipak, ne zadržava se dugo u BDSM svetu, već postaje dizajnerka. Danas, osim što kreira odeću i glumi, lepa Julia vodi podcast koji se zove Forbidden Fruit Show

 

Početkom prošle godine postala je mama, 14. februara rodila je sina Valentina koga gaji sama jer, iako se još uvek nije razvela, nije u dobrom odnosima sa nekadašnjim mužem Peterom Artemievim, pilotom. 

Julia se usudila da progovori i o budućnosti sa Kanyeom. 

– Niko ne zna kuda ovo vodi, ali ako je naš trenutni odnos pokazatelj neke budućnosti, obožavam ovu ludu vožnju. 

 

 

Napisala: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram

 

 

 

Pročitajte još