Dokumentarac koji bi trebalo da ispriča istinu o Pameli Anderson

Uskoro na Netflixu.

Kada je početkom godine izašla serija Pam & Tommy, o jednoj od najvećih pop ikona današnjice - Pameli Anderson, i njenom bivšem suprugu, bubnjaru benda Mötley Crüe Tommyju Leeyju, a koja se posebno bavila svime što ima veze sa njihovim snimkom seksa, zvezda serije Čuvari plaže nije bila zadovoljna. Otvoreno.

Pameli se verovato dopala gluma - igrala ju je Lily James, koja je zaista odradila fantastičan posao, ali sama priča joj nije legla. Ubrzo je rešila da ispriča pravu istinu i na neki način odgovori na seriju Pam & Tommy. Odlučila je da snimi dokumentarac o svom životu, za popularni streaming servis Netflix, i u njemu ispriča sve što ima veze sa njom, Tommyjem, snimkom, svojim brakovima, decom, igranjem na Brodveju. 

Pamelin dokumentarac zvaće se Pamela, Love Story, a poznat je i datum izlaska - 31. januar 2023. Zvezda je film najavila u martu ove godine na instagramu, napisavši: Not a victim, but a survivor. Inače, dokumentarac izlazi istog dana kad i memoari Pamele Anderson, Love, Pamela, koje izdaje kuća HarperCollins

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Pročitajte još

Pročitaj još