Nostalgično se prisećamo najlepših poznatih parova iz devedesetih

Svako vreme ima svoje junake: danas se divimo snažnoj porodičnoj zajednici Davida i Victorie Beckham, poštujemo ljubav Meghan Markle i Harrya, i pitamo se šta se dešava sa Jennifer Lopez i Alexom Rodriguezom.

Međutim, uz blagu dozu nostalgije, sećamo se i drugih parova, čije su ljubavne stranice ispisane tokom devedesetih godina. Nemoguće je da se s vremena na vreme ne prisetimo kakav su par bili Johnny Depp i Winona Ryder, dok se istovremeno moramo uporno čuditi kako je Gwyneth Paltrow mogla da ostavi Breda Pitta praktično pred oltarem.

Sada se i vi možete prisetiti svih parova koji su bili u srećnim ljubavnim vezama tokom devedesetih godina.

OVI parovi su se zaljubili na setu.

S.B.

Photo: Harpersbazaar.ru

Pročitaj još

Najlepše modne kreacije filmskog festivala u Kanu

Tada se nekoliko godina održavao Filmski festival u Veneciji, a ministar obrazovanja Francuske, Jean Zay, bio je uveren da je njegovoj zemlji potreban sličan događaj. Prve filmske nagrade trebalo je da budu dodeljenje 1939. ali je zbog Drugog svetskog rata, festival otkazn. Samo 7 godina kasnije, francuska vlada se ponovo vratila ovoj napuštenoj ideji.

Poznate ličnosti i njihovi preslatki kućni ljubimci

Neki od njih, poput Kaye Gerber i Care Delevingne su svoje kućne ljubimce usvojile upravo sada i zbog pandemije korona virusa, dok ima i onih zvezda koje ljubav prema životinjama gaje i neguju odavno. Na primer, nemački ovčar Colombo redovno pozira sa svojom vlasnicom Emily Ratakovsky, koja svaki put kad ga izvede u šetnju, izgleda besprekorno, jedan od njenih stajlinga možete pronaći OVDE.

4 omiljene knjige holivudskih zvezda

Ne sumnjamo da će vaša dnevna rutina kod kuće podrazumevati da trenirate, pripremate obroke, gledate filmove i serije, ali mogli biste da odradite i još po nešto. Recimo, naučite neki novi jezik, ili savladate osnove programiranja, ili pak naučite da šijete i slično.

Šta poznate ličnosti rade u samoizolaciji?

Poput ostatka sveta, i poznate ličnosti poštuju trenutni karantinski period. I ne samo da se pridržavaju pravila da ne napuštaju svoje domove, već se trude da putem društvenih mreža olakšaju ovo vreme ostalim ljudima.

Od Grace Kelly do Lady Di: kako su poznate dame nosile farmerke

Poznate ličnosti su ih takođe naprosto obožavale! One su nam pokazale da jednostavan par farmerki može biti najbolji prijatelj i na putovanjima, sastvani deo elegantnog stajlinga i mnoštvo drugih sličnih primera. Zato nije inznenađujuće što su farmerke omiljeni odevni komad već vekovima.

Poznate ličnosti na Pariz Fashion Week-u

A kako su poznate ličnosti, i svi ljubitelji modne industrije, ispratili i prisustvovali Fashion Week-u u Njujorku, Londonu i Milanu, nije bilo razloga, a da ne dođu i u gard ljubavi, Pariz, u kom se održava poslednja modna nedelja u toku ovog meseca. Svaka revija je bila neverovatna, inovativna, i pružila nam je uvid u neke nove trendove za naredne sezone.