Poznati

Novi par Holivuda: Irina Shayk i Kanye West uočeni su na jugu Francuske

Pre nekoliko nedelja, u brojnim publikacijama pojavile su se informacije da su Kanye West i Irina Shayk u vezi.

Većini fanova repera i modela ove vesti su u to vreme izgledale kao tračevi i previše neverovatne. Međutim, to nije sprečilo ruske fanove da napadnu profile Kanye Westa sa hiljadama komentara na ruskom jeziku (uključujući recept za boršč).

Međutim, juče su glasine potvrđene. Irina Shayk i Kanye West primećeni su zajedno dok su šetali pored hotela u Provansi, gde je reper doleteo da proslavi svoj 44. rođendan. Irina Shayk i Kanye West su se odlično zabavili: šetali zelenim travnjacima, smejali se i slikali. Nekoliko sati kasnije, par je primećen na aerodromu u Nju Džersiju kako izlaze iz ličnog aviona Westa.

Irina Shayk i Kanye West upoznali su se još 2010. godine, kada je model glumila u spotu za njegovu kultnu pesmu Power. Dve godine kasnije, Shayk je izašla na pistu kao model brenda Yeezy.

Podsetimo, pre samo dva dana Kanye West proslavio je rođendan, a bivša supruga Kim Kardashian (sa kojom se razvodi nakon 6 i po godina braka) objavila je dirljivu čestitku na svom nalogu na Instagramu: njihovu zajedničku fotografiju sa decom i natpis „Volim te zauvek“.

Pročitajte još