Transformacija do princeze: evolucija stila Meghan Markle na 50 fotografija

Kako se promenio stil Meghan Markle?

Pre par godina, američka glumica Meghan Markle bila je poznata samo fanovima serije "Suites", ali danas se supruga engleskog princa Harryja nalazi na svim naslovnim stranama svetskih magazina.

Postajući deo kraljevske porodice Velike Britanije, Megan je (pod strogim vođstvom palate) revidirala svoj stil odevanja i šminkanja: ako je u zoru glumačke karijere Markle volela vrtoglave potpetice, mini suknje i dekoltee, sada su u njenoj garderobi haljine i kaputi od kašmira u pastelnim bojama, torbe su zamenjene lakonskim luksuznim modelima, a jarka šminka nude nijansama - sve, kao što odgovara princezi.

Nakon što su vojvode od Susseksa napustile kraljevske dužnosti, Megan se sve ređe pojavljuje na važnim događajima, ali sudeći po retkim slikama paparazza, Markle se vraća svojoj ležernoj garderobi.

Četvrtog avgusta, Megan je proslavila svoj 39. rođendan, a mi smo tim povodom odlučili da pratimo njenu evoluciju stila i prikupili smo fotografije iz različitih godina. Pogledajte kako se stil vojvotkinje promenio.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još