Žene sve više insistiraju na ovom adutu slavnog glumca

Ako ni zbog čega drugog onda zbog predstave koju imamo o zlatnom dobu Holivuda, od glmaca više nego od drugih javnih ličnosti očekujemo da žive i budu glamurozni. Međutim, među njima ima puno onih koji ne insistiraju na takvom načinu života iako im status i novac koji poseduju, to i omogućavaju. George Clooney nije jedan od tih iako i sam često voli da iskoči iz stereotipne predstave glamura koju vezujemo za filmske zvezde.

I Clooney bi u velikoj meri zahvalnost za usvojene principe glamura u svom životu mogao da zahvali atraktivnoj i uspešnoj supruzi jer ga ona uvodi u krugove koji pokazuju da glamurozan život ne predstavljaju samo horde obožavateljki i brdo novca. Tu važe jasnija i stroža pravila u komunikaciji, odevanju, odabiru okruženja. Njih dvoje žive na relaciji London - Los Anđeles, trudeći se ipak da najviše vremena provode u raskošnoj vili u italijanskom mestu Laljo, na čuvenom jezeru Komo.

U međuvremenu skijaju na švajcarskim Alpima ili  odmaraju na Azurnoj obali u društvu svetske aristokratske elite. Posećuju ili organizuju humanitarne večere i druge manifestacije za svoje prijatelje koji predstavljaju creme de la creme svetskog jet-seta. Clooney je ušao u novu fazu. On više nije prepoznatljiv kao lepotan iz kultne serije ER ili blockbustera koje je snimio kasnije. Njegova pojava poprimila je aristokratske crte što ne znači da nije i dalje, kad god to poželi, neprikosnoveni kralj ležernosti,

 

M.N

Foto; Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još