Harper's Bazaar Srbija

U nastavku serije And Just Like That… pojaviće se i lik Samanthe Jones

Kreatori otkrivaju detalje nastavka popularnog spin-offa.

U intervjuu koji je dao za magazine Variety, Michael Patrick King, kreativni tvorac serije “Sex and The City”, a onda i nastavka odnosno spin-offa “And Just Like That…” otkrio je nekoliko detalja koji će oduševiti ljubitelje ovog televizijskog ostvarenja,

Na pitanje hoćemo li u nastavku videti najvoljeniji lik “Seksa i grada”, predivnu Samanthu Jones, Michael je dao odgovor koji su svi želeli da čuju.

Samanthu Jones videćemo u drugoj sezoni serije “And Just Like That…” koji je najavljen u martu ove godine. Ali, hoće li Samanthu igrati Kim Cattrall, koja nije želela da se pojavi u prvoj sezoni, saznaćemo uskoro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elliott (@scrambledwit)

– Sve te informacije još uvek su tako nove i sveže, objasnio je Michael Patrick King i dodao: “A jedno od mojih glavnih pravila kad radim na nečemu jeste da o tome ne govorim dok se ne ostvari”.

Njegov cilj je, priznaje, taj da ujedini prvobitnu postavku Seksa i grada, odnosno da se četiri glavne junakinje (Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbes i Charlotte York Goldenblatt) ponovo nađu zajedno.

– Želim ponovo da ih ubacim u isti miks, da ne idu različitim kolosecima, priznao je i otkrio da je uzbuđen što je u prilici da ispriča još fantastičnih priča o ovim različitim, vibrantnim i hrabrim ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elliott (@scrambledwit)

– Svi smo uzbuđeni, And Just like That… naš seksualni život je ponovo tu, rekao je King.

Iako je glumica koja tumači glavnu junakinju, Sarah Jessica Parker, ranije ovog meseca govorila o odnosu sa Kim Cattrall, ovog puta nije davala komentar o pojavi njenog lika u nastavku.

– Oduvek sam bila pažljiva sa tim, trudila sam se da ne kažem nešto neprijatno, rekla je Parkerova za podkast Hollywood-a Reporter-a, jer “to nije način na koji želim da učestvujem u razgovoru koji je komplikovan”.

– Bolno je kad ljudi na naš odnos gledaju kao na svađu i stalno pominju tu reč – svađa, svađa, svađa… Nikada se nisam svađala sa osobama sa kojima sam sarađivala, istakla je Sarah i dodala da između nje i Kim nikad nije ni došlo do svađe: “To između nas nije svađa. Nikad nije došlo do javne rasprave ili ružnog razgovora ili optužbi što se mene tiče, ili nekog sa moje strane. Ne bih to nikada uradila. To nije moj način”, priznala je.

Sarah bi volela da javnost predstavlja da njen i Kimin odnos karakteriše kao svađu.

Među nama se nije desila čak ni rasprava. Uvek je govorila samo jedna osoba. A ja nisam htela i neću da joj kažem da prestane da govori, ni njoj ni bilo kome, ali sve ovo je veoma bolno i za mene.

Druga sezona serije “And Just Like That…” trebalo bi da krene sa snimanjem u oktobru, a na malim ekranima će se naći 2023.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije