Harper's Bazaar Srbija

Njegov “odgovor” na Brokeback Mountain: Almodovar snima vestern sa Ethanom Hawke-om i Pedrom Pascalom

Španski reditelj je na novom projektu udružio snage sa Anthonyjem Vaccarellom, kreativnim direktorom Saint Laurenta.

Malo je stvari na svetu koje mogu obradovati prave filmove kao vest da Pedro Almodovar snima novi film.

Ako su ti isti filmofili koji vole Pedra zaljubljenici u modu, možete li onda da zamislite njihovo uzbuzđenje kad čuju da za novi Almodovarov film kostime i produkciju radi Anthony Vaccarello, kreativni direktor kuće Saint Laurent?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndieWire (@indiewire)

Pedro i Anthony udružili su snage i prave svoj “odgovor” na film Brokeback Mountain – vestern, koji će se zvati Strange Way of Life, a u kojem će glavne uloge imati Ethan Hawke i Pedro Pascal (O, Pedro Pascal!).

O čemu se radi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Hawke (@ethanhawke)

Naslov filma zasnovan je na veoma tužnoj fado pesmi Amalije Rodrigues. Film će trajati pola sata, a za to vreme pratimo susret dva revolveraša u penziji, protivnika koji se nisu videli 25 godina i koji putuju jedan ka drugom kako bi se sreli.

Ethan je Jake, šerif, a Pedro Pascal revolveraš zvani Silva, kojem će se na putu pridružiti i španski glumci Manu Rios i Sara Salamo. Za kostime, ali i čitavu produkciju, biće zadužen Anthony Vaccarello, odnosno kuća koju zastupa slavni dizajner – Saint Laurent.

Baš kao i svi klasični vestern filmovi, i ovaj će se odvijati na Divljem Zapadu, ali će filmski set, navodno, biti smešten u južnoj Španiji, tamo gde je Sergio Leone radio svoje čuveno ostvarenje Dobar, Loš, Zao.

Još uvek nije poznat tačan datum izlaska filma, koji, sasvim sigurno, jedva čekamo.  

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije