Harper's Bazaar Srbija

Kompletan spisak naslova: Šta nas očekuje na Netflixu u martu

Nove epizode voljenih serija, ali i noviteti koji će postati voljeni.

Proleće je na vidiku, ali to nije razlog da prestanete da se ušuškavate u omiljeno ćebence i provodite barem jedan dan nedeljno na kauču – gledajući Netflix, posebno ako imate u vidu da je ova strimnig platforma za mesec koji je pred nama spremila pakleno dobar program. Tek krajem marta možete da gledate drugu sezonu serije Brigerton, koja je svojevremeno bila najgledanija serija na svetu, a do tada mnogo sadržaja koji se uglavnom bavi ljubavnim odnosima, internet prevarama i jednu pravu poslasticu za ljubitelje umetnosti – dokumentarnu seriju o Andiju Warholu, zasnovanu na njegovim dnevnicima.

The Weekend Away, film 

Kad bi ovaj film stigao nego za vikend. Od 3. marta možete da pogledate triler sniman u Hrvatskoj, sa Leighton Meester u glavnoj ulozi. Ako ste ovu glumicu zavoleli u seriji Gossip Girl u liku Blair Waldorf, ovde nećete dobiti mnogo od luckaste tinejdžerke zaljubljene u modu, već pravi triler (sa divnim morskim predelima), o  ženi koja odluči da se odmori od svakodnevnih obaveza i uživa sa drugaricom daleko od kuće, kad nešto opasno krene po zlu.

Pieces of Her, serija 

Krimi drama, triler misterija, sa Toni Collette u glavnoj ulozi, govori o mladoj ženi koja, nakon što se dogodi agresorski napad u malom gradu u kojem živi, a potom i serija čudnih događaja, pokušava da spoji delove pazla i konačno otkrije istinu o svojoj majci. Gledajte na Netflixu od 6. marta

An Astrological Guide for Broken Hearts, serija 

Od osmog marta stiže druga sezona serije koju ste sigurno gledali ako ste zaljubljenik u astrologiju (a ko nije). An Astrological Guide for Broken Hearts, zasnovana je na istoimenom romanu iz 2015. godine, a prati mladu Alice (vagu) u potrazi za ljubavlju. Na tom putu na nagovor svog najbolje prijatelja, astro gurua, odlučuje da se okrene natalnim kartama ne bi li pronašla najkompatibilnijeg partnera. Serija je rađena po uzoru na “Bridget Jones’s Diary” i zapravo uopšte ne morate verovati u astrologiju, da biste se zabavili. Ako ste voleli prvu sezonu, uživajte u drugoj koja na Netflix stiže osmog marta. 

The Andy Warhol Diaries, dokumentarna serija 

U novoj dokumentarnoj Netflixovoj seriji o jednom od najvećih umetnika dvadesetog veka, Andiju Warholu, kao narator pojavluje se sam umetnik. Zajvaljujući AI tehonologiji, poznatoj kao deep fake, čućemo Andija kako govori o sebi, ali i mnoge druge poznavaoce njegovog lika i dela. Serija je zasnovana na dnevnicima koje je umetnik pisao besomučno, nakon što je ranjen 1968. godine, a koji su posthumno objavljeni. Od devetog marta na platformi. 

Love, Life & Everything In Between, mini – serija 

Kako izgleda živeti i voleti u arapskim zemljama možete da pogledate u seriji od osam kratkih filmova, koji će, u najavi, biti veliki hit. Kroz različite priče, istražuju se razne interpretacije o ljubavi i vezama u šest različitih arapskih zemalja. 

Once Upon a Time… Happily Never After, serija 

Priča o prinčevima i princezama nikad dosta – imamo Bridgerton, The Royal Treatment, The Princess Diaries, The Royal Wedding, A Christmass Prince, The Princess Switch… Tim bajkovitim ostvarenjima sada se pridružuje nova Netflixova serija, od 11. marta, Once Upon a Time… Happily Never After. U pitanju je fantazija, pa još i mjuzikl, koja ima mnogo čini, razbijanja čini, zabranjenih ljubavi, borbe protiv zle magije, srednji vek, možda i ponekog zmaja.  

Good Girls, serija 

Duhovita i divna serija o tri prijateljice, ženama koje vode normalne, možda ponekad i dosadne živote, a svoje egzistencijalne, možda ponekad i druge probleme, rešavaju pljačkanjem. Ako volite Bet, Ani i Rubi, uživajte u novoj sezoni, ako se još uvek niste upoznali sa njima, vreme je. Četvrta sezona stiže sedmog marta. 

Bridgerton, serija 

Svojevremeno jedna od najpopularnijih serija na Netflixu, koja je došla iz paklene kuhinje Shonde Rhimes, nastavlja se krajem marta. Prelepi glumci, dobri dijalozi, zanimljivi karakteri, divne haljine, seks, skandali, ljubav, dvorske zabave, spletke … šta vam više od toga treba za dobru zabavu? Druga sezona kreće 25. marta. 

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives, dokumentarna serija 

Jedan od najiščekivanijih Netflixovih dokumentaraca govori o prevari najpoznatije veganke u Njujorku (držala je Pure Food and Wine restoran). Seriji se predviđa popularnost koju je svojevreno imao Tiger King, a radio ju je isti reditelj, Chris Smith. Klijenti poznate veganke bile su mnoge slavne holivudske ličnosti, a u njenom životu i restoranima sve je krenulo nizbrdo kada je upoznala novog partnera. 16. mart. 

Eternally Confused And Eager for Love, serija

Dvadesetčetvorodišnji Ray kreće se kroz život tako što sluša bezobraznog čarobnjaka – zamišljenog u svojoj glavi! Uporno se trudi da ga ignoriše dok očajnički pokušava da nađe devojku, ali od toga je mnogo zanimljivije gledati šta se dešava kad reši da posluša zamišljenog prijatelja. Zabava je zagarantovana, a kreće od 18. marta. 

The Principles Of Pleasure, dokumentarna serija 

Dokumentarna serija koja istražuje žensko zadovoljstvo u seksu i ruši neke mitove o tome. Slobodno uložite velika očekivanja u ovaj dokumentarni sadržaj, pa onda i u zadovoljstvo koje usledi kasnije kad primenite naučeno. Od 22. marta. 

 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Netflix promo 

 

Najnovije