Harper's Bazaar Srbija

Šta sve znamo o 3. sezoni serije Bridgerton

Mali nagoveštaj, Kate i Anthony se vraćaju, i to na medenom mesecu.

Dragi čitaoče, Shonda Rhimes odlučila je da Bridgerton sagu nastavi u dobro poznatom maniru. Istina je da ćemo pratiti jednu drugu ljubavnu priču, ali takođe imaćemo prilike da vidimo i nastavak romanse između Kate i Anthonya Bridgertona.

Za razliku od druge sezone, gde Daphne i Simonea gotovo da nema iako su bili glavni akteri debitanskih epizoda ovog Netflixovog ostvarenja čiji je nastavak najavljen za narednu godinu, imaćemo prilike da gledamo nastavak jedne od najtenzičnijih ljubavnih priča koja se odvija između Kate koju glumi Simone Ashley, i Anthonya koga tumači Jonathan Bailey.

Pored toga, glavna tematika novih epizoda biće bazirana na trećoj knjizi Julie Quinn koja nosi ime “An Offer From a Gentleman”, i fokusiraće se na razvoj odnosa između Colina (Luke Newton) i Penelope (Nicola Coughlan). Imaćemo prilike da vidimo kako izgleda dubina njihovog odnosa, kako je Nicola potvrdila u jednom od intervjua, a mi ne možemo da dočekamo ekranizaciju ove romanse.

Pored njih, na ekrane se vraćaju i mnogi drugi likovi, kao što su  Anthony (Jonathan Bailey), Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell), Lady Portia Featherington (Polly Walker), Lady Danbury (Adjoa Andoh), Queen Charlotte (Golda Rosheuvel), ali i mnogi drugi – Daphne (Phoebe Dynevor), Benedict (Luke Thompson), Eloise (Claudia Jessie), Hyacinth (Florence Hunt) i Gregory (Will Tilston).

Što se tiče novih glumaca koji će se pojaviti, do sada su najavljene Hannah Dodd, koja će glumeti Francescu Bridgerton, zatim Daniel Francis kao Marcus Anderson, Sam Philips kao Lord Debling i James Phoon kao Harry Danworth.

Ovu sezonu režiraće Jess Brownell, koji je tu ulogu preuzeo od Chrisa Van Dusena koji sada prelazi u ulogu izvršnog producenta zajedno sa Shondom Rhimes, Betsy Beers i Tomom Vericom.

Sudeći po dosadašnjim novostima koje imamo, sa sigurnošću tvrdimo da niko ko je odgledao prve dve sezone ne može da sakrije uzbuđenje do izlaska nove, čiji do sada malo otkriveni zaplet ne možemo da dočekamo, a ukoliko ne znate šta biste radili dok dočekate njen izlazak, možete uz pomoć podkasta ispratiti Quinnine romane, od kojih će vam neki sigurno zagolicati maštu.

Tekst: A.N.

Foto: Profimedia

Najnovije