Harper's Bazaar Srbija

Predstavljamo nove junake jezivo smešne serije The Addams Family!

Fokus je na Sredi, ali tu su i ostali članovi blesave porodice.

Izašao je prvi trejler za Netflixovu novu seriju The Addams Family, koju režira Tim Burton.

Fanovi su oduševljeni uvrnutom vizijom najćaknutije porodice na svetu, koja će ovog puta biti fokusirana na ćerku Wednesday Adams. Naravno, tu sui  ostali likovi poput mame Morticie Addams, oca Gomeza, brata Pugsley-ja i drugih.

Osim što je ovo debi Tima Burtona za televizijski sadržaj, fantastična je i podela uloga. Jenna Ortega je Wednesday, Catherine Zeta-Jones Morticia, Luis Guzmán Gomez, a Isaac Ordonez – Pugsley.

Uz Burtona, na scenariju za seriju radili su pisci Miles Millar i Alfred Gough, koji su za Vanity Fair otkrili da je Burton želeo da napravi Gomeza koji liči na crtane filmove Charlesa Addamsa – nešto nižeg u odnosu na prethodne verzije.  Uz to, timov Gomez je “neverovatno duhovit i romantičan”,  te “drugačiji i nov”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Fanovi će se oduševtiti i podatkom da je najavljeno da će se Christina Ricci, koja je glumila Wednesday Addams devedesetih godina, takođe pojaviti u seriji u liku Marilyn Thornhill.

Serija će se najverovatnije emitovati na Netflixu krajem jeseni, a da to tada možete da pogledate već snimljene verzije priča o voljenoj porodici.

Porodicu Addams osmislio je i od 1938. do 1988. crtao američki karikaturist Charles Addams za časopis New Yorker. Predstavljali su satiru na ideal američke porodice – bogatu i ekscentričnu skupinu čudaka koja uživa u morbidnim stvarima, a nema pojma da ih “normalni” svet smatra zastrašujućima.

Još pre nego što su su Raul Julia i Anjelica Huston franšizu pretvorili u hit film, serija The Addams Family emitovala se na američkom ABC-u od 1964. do 1966.

Godine 1973. je snimljena animirana serija, a 1977. i TV-film koji je ponovno okupio glumačku postavu. 1991. snimljen je i popularni igrani film koji je dobio tri nastavka.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram, Netflix promo 

Najnovije