French Girl Approved - boje kose koje u ovom trenutku vole Francuskinje

Boje kose koje treba videti pre sledeće posete frizerskom salonu.

Pariz nije samo svetska prestonica mode, već i grad u kome razbarušena kosa nije znak nemara, već nepretenciozne elegancije i stila.

Parižanke su se prilagodile vremenu i počele da „paradiraju“ ulicama grada svetlosti, otkrivajući boje kose koje će dominirati 2021. godine.

Blond Sablé

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Iako većina Parižanki voli svoju smeđu kosu, one koje odluče da je oboje u plavo, obavezno daju neophodni „je ne sais quoi“, sa nešto tamnijim korenom i maslac plavim nijansama na prednjoj strani.

Roux

Francuskinje su već pokazale sklonost prema crvenim nijansama, koje u kišnim zimskim danima daju "toplinu" licu. Najbolji izbor su uglavnom bronzane nijanse i one sa ružičastim podtonom, koje podsećaju na portrete bujnih renesansnih žena.

Châtain Blond

S obzirom na često zatvaranje frizera, one se klade na balajaž i izgled kose sa izraslim korenom, poput plave boje, odnosno plave sa tamnim korenom.

Ombré Naturelle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Ammar (@itsnotsonia)

Jednako omiljena nijansa je inspirisana prirodnim ombre-om, koji oponaša izgled koji kosi daje dodir sunca leti. Da bi to postigle, traže prirodne rezultate koji su samo nekoliko tonova svetliji od prirodne boje kose.

Noir

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrole .S (@linaose)

Crna kosa, što je sjajnija, to izgleda elegantnije. Jedinstveno ističe mnogo različitih tonova kože, dok je izuzetno pogodna za žene svetlih očiju. Za još elegantniji izgled kose, ošišajte crnu kosu u elegantan lob.

Gris

Poslednjih godina izgleda da sve više Francuskinja prihvata svoju sedu ili belu kosu. Njihova kombinacija sa elegantnim šišanjem i intenzivnim ruževima inspiracija je za sve žene starije od 50 godina.

Chocolat brun

Omiljena nijansa smeđe je vruća čokolada, koja podseća na omiljeno zimsko piće u kafiću Flore. Ističu je tako što se brinu o tome da njihova kosa ostane sjajna i zdrava, a odeću upotpunjuju plavim ili mornarskim detaljima.

 harpersbazaar.gr

Pročitajte još

Pročitaj još