Moć neverovatne transformacije: 19 različitih frizura Kristen Stewart koje će vas inspirisati na promenu

Ukoliko još uvek razmišljate o promeni: bilo da je u pitanju skraćivanje kose ili promena boje, generalno menjanje oblika. Onda bi Kristen definitivno mogla da vam posluži kao inspiracija.

Poznato je da glumci zarad uloga menjaju svoj izgled, pogotovo oblik i izgled kose - frizura je najbrži način transformacije, ali i jedan od najefektnijih.

31-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u filmu “Sumrak saga”, ove moći brze i efektne promene na najlakši način, i te kako je svesna.

Međutim, za razliku od većine, Kristen ima tu neverovatnu sreću da joj stoje bukvalno sve dužine i sve boje kose.

Od klasične brinete sa dužinom kose do polovin leđa i prirodnim kestenjastim pramenovima, preko plavuše ošišane na nulu do crvenokose lepotice.

Kristen ume da iznese svaki stil kose, kao da ga je nosila oduvek. Zato je možda u priči o ovoj vrsti promene mnogo više zaslužan stav, autentičnost i lični stil, no što je to oblik lica i nijansa kose koje će vam se slagati sa bojom očiju.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još

Kristen Stewart će glumiti u naučno-fantastičnom trileru Davida Cronenberga

Dok gledaoci čekaju film "Spencer" sa Kristen Stewart u ulozi princeze Diane, glumica nas je obradovala vestima o novim projektima.

Kristen Stewart kao princeza Diana u filmu „Spencer“

Neverovatne sličnosti.

Kristen Stewart će glumiti princezu Dianu u novom filmu

Kristen Stewart će glumiti pokojnu princezu Dianu u novom filmu pod nazivom „Spencer“.

Ready-To-Wear – Chanel prolećna i letnja kampanja

Nulta gravitacija snimaka odražava predstavu o pisti koju je zamislila Virginie Viard u Grand Palais-u, gde su modeli hodali preko krovova Pariza. „Za mene je uz ovaj dekor koji je bio i minimalistički i grandiozan postojala želja za disanjem, u toj čistoći, delikatnosti, ženstvenosti i lakoća devojaka na krovovima, kao i jednostavnosti u načinu na koji su hodale”, rekao je fotografisao Jean-Baptiste Mondino.

H&M i Helena Kristensen najavljuju capsule kolekciju

Ova mala, ali pažljivo odabrana capsule kolekcija u centru pažnje ima ekspresivne fotografije cveća koje je uradila Helena, a kuriozitet je i to što je ona uradila i fotografije za kampanju. H&M x Helena Christensen kolekcija biće u prodaji od 30. januara u odabranim H&M prodavnicama u Srbiji i svetu.

Kristen Stewart proglašena glumicom decenije

Stewart je poput svih ostalih glumaca naporono radila i trudila se za ovu nagradu, a i da li se sećate koliko je trilogija Twilight obeležila deceniju? Tokom prethodnih godina, ona se pojavila u sledećim filmovima: The Twilight Saga: Eclipse, Snow White and the Huntsman i naravno The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2.