5 ideja za cvetni prolećni manikir

Proleću se približavamo na sve načine.

Prolećna sezona dolazi vrlo brzo, iako je teško poverovati u to, gledajući kroz prozor. Pored odeće i obuće, savetujemo vam da pripremite i svoje nokte za proleće birajući svetliji manikir, koji će vam sigurno podići raspoloženje i možda čak pomoći da verujete da je sunčano i toplo vreme pred nama.

I pošto se povezujemo sa prolećem, pre svega, cvećem - sakupili smo 5 ideja za prolećni manikir.

Šareni manikir

@overglowedit

Šareni manikir sa cvetnim motivnima, kao sa dečijih crteža, biće relevantan ne samo u proleće, već u bilo kojoj drugoj sezoni. Takav slatki i svetli nail art svakodnevno će vas podsećati na leto, sunce i zasluženi odmor - i definitivno će vas razveseliti.

Pastelno cveće na jednoj ruci

@safinailstudio

Da ne biste preopteretili izgled manikira, pokušajte da napravite dizajn samo na jednoj ruci, a nokte druge ruke obojite jednom bojom. Izgledaće posebno lepo ako za bazu odaberete prozirni, nude ili pastelni lak za nokte.

Cvetni frenč

@overglowedit

Ako ne želite da sve nokte posipate cvećem, pokušajte sa lakšim dizajnom - na primer, francuskim manikirom sa cvetnim uzorkom. A ako to uradite na pozadini pastelnih nijansi, dobićete vrlo nežnu i zaista prolećnu varijantu.

Suvo cveće

@claires_studio

Pravi cvetni manikir postao je trend u novije vreme - i sigurno će biti odlična ideja za proleće. Na kraju krajeva, ovo je pravi herbarijum na vašim noktima. Izaberite prozirnu bazu kako bi se cvetovi istakli na noktima, a manikir izgledao još delikatnije.

Svetle i sočne nijanse

@ujvary_aneta

Ako ste tokom zime propustili svetle boje i umorni ste od sivila, pokušajte da obojite svakodnevni život uz pomoć manikira. Ne plašite se kombinovanja nekoliko svetlih nijansi odjednom, na primer, bogate bordo i sočne narandžaste. Za prolećno raspoloženje možete prikazati cveće ili grane drveća.

Pročitajte još

Pročitaj još