Da li je moguće videti anti-aging rezultate već nakon 7 dana?

Prirodan proces sazrevanja kože nas podstiče da se posvetimo pravilnoj nezi koja će joj obezbediti baš ono što joj je potrebno kako bismo ublažili znakove starenja. U potrazi za adekvatnim proizvodima, nastojimo da što bolje procenimo šta će nam pomoći u postizanju najboljih rezultata. Baš tada se upoznajemo sa ključnim elementom mladolikosti – kolagenom, najvažnijom belančevinom u našem telu koja čini skoro 80% kože.

Naš organizam ima sposobnost stvaranja kolagena, ali s godinama je postepeno gubi i kao rezultat pojavljuju se bore i vidljivi procesi starenja. Kada su u pitanju proizvodi za negu kože lica, oni se uglavnom fokusiraju na povećanje nivoa kolagena tipa 1, a ključ za odlične rezultate leži u postizanju balansa kolagena tipa 1 i 3.

Kompanija Avon je prepoznala da optimalan odnos ova dva tipa kolagena rezultira jačom kožom i zdravijom funkcijom kože. Čvrsto verujući da iza lepe i negovane kože stoji nauka i zahvaljujući temeljnim istraživanjima, prošle godine je najavljena ProtinolTM era u nezi kože, koja se nastavlja i sada uz predstavljanje još jedne inovacije – Renewal Power seruma. Formulisan sa patentiranim ProtinolomTM koji pospešuje proizvodnju kolagena tipa 3 koji stvara elastični "okvir" kože i kolagena tipa 1 koji povezuje "okvir", i na taj način omogućava anti-aging transformaciju kože za samo 7 dana*.

Višestruko nagrađivani ProtinolTM nedavno je osvojio i srebrnu Edison nagradu u kategoriji napredna nega kože, na prestižnom internacionalnom takmičenju na kom se ističu inovativna otkrića u različitim industrijama i kategorijama širom sveta.

Istovremeno, snažna formula Renewal Power seruma sadrži i niacinamid – poznat i kao vitamin B3, koji pospešuje obnavljanje ćelija, pomaže u izglađivanju kože, umanjuje linije i nesavršenosti, dok istovremeno utiče na jačanje prirodne zaštitne barijere kože.

Kreiran u saradnji sa ženama širom sveta, kako bi pružio baš ono što je ženama potrebno za negu, ogodan je za sve starosne dobi, tipove kože i tena, a pun efekat vidljiv je već nakon 14 dana svakodnevne upotrebe proizvoda.

Novi Renewal Power serum dostupan je po ceni od 1.990 dinara od 1. oktobra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

*Na osnovu studije percepcije potrošača sa 206 ispitanika

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još