Januarski noviteti Louis Vuitton lansira novi parfem

Stižu lepe vesti iz modne kuće Louis Vuitton!

Poznati parfimer Jacques Cavallier nam daruje novi parfem Louis Vuitton Étoile Filante koji bi trebalo da se pojavi na tržištu u narednih nekoliko nedelja.

Ova mirisna kreacija bazirana je na notama belog mošusa, dok „srce“ parfema čine osmantus, magnolija i jasmin. Gornje note rasplamsavaju čula i bude inspiraciju, a utkane su u mirisnu kombinaciju slatkih jagoda.

Etolie Filante označava zvezdu padalicu. Upravo ona je simbol ostvarenje snova, nagoveštava na užarenu kuglicu koja u večernjoj tmini predstavlja nadu i želju za boljim sutra. Kap parfema je neodoljiva asocijacija radosti, metafora za putovanje bez granica i čarolija skrivena u prepoznatljivoj bočici.

Kako Jacues Cavallier ističe, naročitu inspiraciju za kreaciju dao mu je cvet osmantusa – cvet sa Dalekog istoka. On pruža specifičnu aromu, a bio je i pravo otkriće među parfemskim sirovinama koje je pre mnogo godina otkrio u laboratoriji svog oca.

Parfem predstavlja jedinstvenu voćno – cvetnu kompoziciju. Sofisticiran i nežan, uz note jasmina, magnolije iz Kine i upečatljivih nota jagode idealan je za prolećne dane.

Pročitajte još

Pročitaj još