Luksuzno parče raja: Vodimo vas u obilazak novog doma Alicie Keys

Iako je vrednost ovog staklenog dvorca, prvobitno, bila procenjena na fantastičnih 30 miliona dolara, Alicia je uspela da je dobije za „svega“ 20,8 miliona dolara.

Izolovana vila sva u staklu, poznatija kao „Razor house“, smeštena u La Jolli, u Kaliforniji, sa predivnim pogledom na čitav okean, od nedavno se nalazi u vlasništvu pop pevačice Alicie Keys i njene porodice.

Open space koncept i minimalističko uređenje enterijera je ono što dominira ovim domom. Urbanim umetničkim delima pevačka zvezda doprinela je toploj atmosferi u ovom staklenom dvorcu.

Iako je njena vrednost, prvobitno, bila procenjena na fantastičnih 30 miliona dolara, Alicia je uspela da je dobije za „svega“ 20,8 miliona dolara. Sa 11.545 kvadratnih metara stambenog prostora, kuća poseduje 6 spavaćih soba i 6,5 kupatila.

Posebne karakteristike ovog luksuznog doma uključuju kružnu dnevnu sobu, prostoriju sa bioskopskim platnom i akustički obrađenim zidovima i plafonom, zatim bazen sa grejačimima, odvojenu kuću za goste sa dve spavaće sobe, kao i spa i otvorenu kuhinju smeštene u nivou krova.

Prilično impresivno zar ne? Zavirite u našu galeriju i otkrijte kako izgleda parče raja na zemlji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još