Zavirite u veličanstvenu rezidenciju Miley Cyrus u Los Anđelesu

Kuću je dizajnirala majka pevačice, Tish Cyrus.

Miley Cyrus je bez sumnje jedna od najuspešnijih pevačica svoje generacije, koja je izazivala brojne rasprave oko svog imena i uvek nas navodila da se izgubimo u ritmovima njenih pesama. Ona je ponovo u centru pažnje i sada je razlog njen neverovatan dom u prelepom kvartu Los Anđelesa, koji postaje „jedno“ sa prirodnim pejzažom.

Glavni akcenat je na tome što je kuću dizajnirala majka pevačice, Tish Cyrus, zajedno sa prijateljima koji profesionalno rade u polju arhitekture. Pre svega, moramo naglasiti činjenicu da je kuća izgrađena na ogromnoj zelenoj površini, punoj visokog drveća i divnih otvorenih prostora za opuštanje.

Ulazeći dublje u enterijer, vidimo da smeli tonovi igraju vodeću ulogu u skoro svakoj sobi. Konkretno, crne i tamne nijanse plave boje zauzimaju ogroman deo čitavog prostora, ali to ne znači da konačni rezultat izgleda mračno, već naprotiv, on dobija neverovatan karakter i višedimenzionalni osećaj koji očarava.

Pored tamnih boja, naravno, postoje i mnogi neon i metalni dodiri koji čine rezultat još modernijim. Sa prvom slikom vidimo da prevladavajući stil ima više veze sa dark glam stilom, za koji možemo sa sigurnošću reći da se vrlo dobro uklapa uz ličnost ekscentrične pevačice. Vredi napomenuti da se kuća sastoji od šest spavaćih soba, sedam kupatila, tri velike dnevne sobe i svetle kuhinje, kao i mini studija koji se čini izuzetno korisnim za pevačicu.  

Što se tiče dvorišta, u njemu se fantastična estetika nastavlja. Dvorište je ispunjeno cvećem i biljkama, bazenom i prijatnim kutkovima koji su dizajnirani za opuštanje.  

„Moja majka čvrsto veruje da ništa u životu nije trajno i da se sve dešava za naše dobro. Dizajnirala je moje lične prostore hrabro i kreirala veoma impresivnu celinu, koja me savršeno izražava. Ono što odražava moj dom je ova smelost koja karakteriše i mene i moje životne odluke, kao i moju majku“, rekla je Miley, deleći svoja razmišljanja o krajnjem rezultatu svog doma.

Pregledajte galeriju i divite se lepoti kojom zrače sve prostorije u luksuznom domu popularne pevačice!

foto:Architectural Digest

Pročitajte još

Pročitaj još