Šta novembar donosi Rakovima

Rakovi će u novembru morati da preispitaju svoj odnos prema drugima i događajima koji se oko njih odvijaju.

To će povući i promenu načina života, pa čak i odbijanje komunikacije sa rođacima ili prijateljima. Ali Rakovi neće moći da izvrše tako ozbiljnu „životnu reformu“ sve dok se ne reše ružičastih naočara i lažnih uverenja koja su im nametnuta spolja. Predugo su predstavnici ovog znaka živeli u mraku, bezuslovno verujući onome što su im rekli „merodavni“ učitelji. Jednom kada se Rakovi oslobode takve opterećujuće veze, doživeće neverovatnu lakoću, u njihovom životu će početi da se dešavaju postepene promene. Rakovi će postati druželjubiviji i dobroćudniji, biće im lakše uspostaviti kontakt bez očekivanja prljavog trika ili izdaje. Psiha Raka će se postepeno oporavljati i Rakovi će se osloboditi prekomerne emotivnosti.

U prvih deset dana novembra, Rakovi bi trebalo da se čuvaju ljudi koji se svim mogućim metodama trude da deluju korisno i da budu u njihovoj blizini. Njihova „pomoć“ ima sasvim drugo značenje, koje je skriveno od vas. Budnost i oprez pomoći će vam da izbegnete brojne probleme, a ako ne verujete u sve što vam govore, već počnete da verujete samo u činjenice, razotkrićete one koji su neiskreni prema vama, koji su, praveći se da su pravi prijatelji, pokušali da igraju neke njihove igre ... U ovom periodu će biti takvih trenutaka kada želite da ispričate o bolu, otvorite dušu, podelite svoja iskustva. Ne žurite s tim, bez obzira koliko jaka bila ta želja ili potreba. Postoji mnogo načina za smirivanje oluje, sve što se unutra događa - sačekajte, opišite sva svoja osećanja do najsitnijih detalja na papiru, pređite na nešto prijatno, promenite okruženje, opustite se. Ali ako nijedna od ovih metoda nije pogodna, onda je bolje razgovarati o tome sa najbližima (rođacima ili prijateljima) koje poznajete vrlo dugo i verujete im.

Sredinom meseca Rakovi bi trebalo da rasporede svoj dnevni raspored tako da fizička aktivnost bude zastupljenija od mentalne. Rad oplemenjuje, a sada će vam ići samo u korist. Promena vrste aktivnosti sistematizuje akumulirane informacije. Ali ni u kom slučaju ne smete sedeti besposleno. Ne treba vam takav odmor. Ni do čega dobrog neće dovesti, osim do apatije i akutnog nezadovoljstva sobom. Život je pokret, stoga, što se više krećete, to se bolje osećate, lakše ćete započeti nešto novo, prevazići prepreke.

Poslednjih dana novembra, život Rakova ući će u drugi tok, gde više neće biti licemerja, gde će biti okruženi ljudima koji će biti dobroćudni i pošteni. Iskrenost i ljubav postaće integralne veze između Rakova i njihovog bliskog okruženja. Položaj Venere uticaće na Rakove na takav način da će ponovo biti spremni da u svoj život puste novu osobu, novu ljubav i veruju joj. Predstavnici ovog znaka su uvek bili previše izbirljivi u izboru partnera, ali sada će postati skloniji novim poznanstvima.

Pročitajte još

Pročitaj još