Svilene marame i kratki šortsevi u novoj kolekciji Etro

Revija dobrog raspoloženja!

Kada je Etro bio pionir fizičke revije u okviru Nedelje muške mode u Milanu u post-covid svetu, to je doživljavano gotovo kao podvig. I istovremeno je odmah izdvojilo brend iz opšteg reda kolega, a fotografije su se raširile na feedovima društvenih mreža.

Odluka o „pravoj“ reviji ovog puta nije bila toliko neočekivana - većina kolega je sada podržala brend. Pa ipak, danas je svaki događaj van mreže veliki događaj. Ovog puta Veronica Etro krenula je putem koji je već poznat - napravila je vrlo veselu kolekciju, koja je izgledala posebno kontrastno u pozadini teške i hladne revije Prada samo nekoliko sati ranije.

Kolekcija je namenjena svetloj budućnosti i nadi da ćemo odmor moći da provedemo gde god želimo. Novi komadi iz Etro kolekcije idealni su za potrebno opuštanje na plaži ili kraj bazena - kaftan haljine iz 70-ih, mikro šortsevi i svileni šalovi bukvalno su napravljeni za ovo. A ova kolekcija je i svojevrsni sažetak jesenjih trendova koji će se preseliti u proleće i leto.

Veronica Etro, poput mnogih njenih kolega, nije se usudila ozbiljno eksperimentisati u trenutnim uslovima i ponovila je ono što je prošli put dobro funkcionisalo: pleteni prsluci, farmerke sa prorezima na kolenima i puno tamnoplave boje (uključujući neverovatne večernje haljine sa impresivnim dekolteom koje je predstavila Ashley Graham).

A povrh toga, ovu već proverenu formulu izdašno je aromatizovala vrlo kratkim šortsevima, otiscima „marama“ i košuljama vezanim ispod grudi. Zgodno? Da. Optimistično? Vrlo. Ostaje samo da sačekamo sledeće leto i saznamo možemo li napuniti kofer ovim stvarima i otići na odmor negde daleko.

M.L.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još