I samo tako Carrie je zaboravila na Manolo Blahnik i zaljubila se u ove cipele

Nastavak snimanja dugo očekivane “Sex and the City” uveliko je u jeku, a naša omiljena njujorška kolumnistkinja sada poseduje neke nove afinitete, u svim poljima!

Šta se sve promenilo u životu Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes i Charlotte York saznaćemo nadamo se uskoro, jer se zvaničan datum izlaska ove mini serije pod nazivom “And Just Like That...”, još uvek ne zna.

Za sada smo imali priliku da vidimo mini tizer, koji nam ništa nije otkrio, ali zato brojne fotografije sa snimanja jesu!

Ono što je svakako privuklo pažnju vezano za ove fotografije jesu stajlinzi, koji su prilično drugačiji u odnosu na one na koje smo navikli kada je čuvena četvorka (a, sada trojka) u pitanju.

Nažalost, Patricia Field - kostimografkinja koja je bila zadužena za stajlinge voljenih nam drugarica sa Menhetna, više nema veze sa serijom.

Drugo nažalost: gore naveden podatak je izuzetno očigledan, a kako su neki lifestyle magazini preneli: i srceparajuć!

Zaista jeste. Odeća koju Carrie, Miranda i Charlotte nose izgleda neautentično, mnogo više klasično i očekivano. Jednostavno: sve to smo već videli na svim ostalim junakinjama u svim ostalim serijama.

Srceparajuće, zaista.

Najtužnije za kraj. Po pitanju departmana obuće, teško nam je tamo i da zalazimo. Zaista se ne radi o tome što je većini nas  upravo Carrie otkrila veličanstveni svet Manolo Blahnik cipela i što se prve ljubavi teško zaboravaljuju.
Jednostavno, lik Carrie u ovim tananim, savršeno ženstvenim, elegantnim i tako seksi štiklicama, poseduje savršenu paralelu sa njenim kompletnim karakterom.

Doduše, moguće je da ove mahom dosadne, pa čak i rogobatne, očekivane i klasične cipele, koje nosi u nastavku svojih avantura, imaju veze sa njenim aktuelnim karakterom, te nesumnjivo novim i drugačijim afinitetima, ali se zaista nadamo da nije tako.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

 

Pročitajte još

Pročitaj još