Kako nositi sve nijanse plave ove zime

Uzimajući primer od Leonie Hanne

Plava nikada nije bila jedna od najpopularnijih zimskih boja.

S jedne strane, to je razumljivo - vrlo malo ljudi će uspeti da uspešno kombinuje tako nežnu letnju boju tokom oblačnih i sivih dana. S druge strane, čak i kostim „Ledene kraljice“ sugeriše da je zima najbolje vreme za oblačenje ove predivne nebeske nijanse.

Ove zime, hronike uličnog stila preplavljene su plavom odećom. Po tradiciji, Leonie Hanne ima najintenzivnije i nezaboravne outfite.

Lekciju kombinovanja boja definitivno možete naučiti od Leonie. Fashionista hrabro kombinuje sve nijanse plave. Modna blogerka se ne zaustavlja na plavim farmerkama ili naglašeno plavoj torbi - to nije dovoljno. Koristi plavu za kreiranje total look-a: plava kožna suknja, svilena bluza, graciozne tamnoplave cipele, naravno, tu je i akvamarin torba.

Zašto je baš ova boja idealna za zimske dane? Teško je pronaći nijansu koja osvežava kao plava (za svetlokose devojke - dvostruko). Nebeski paleta izgleda i plemenito i privlačno, a istovremeno nimalo trivijalno - vreme je da je pogledate izbliza. Prelistajte našu galeriju.

harpersbazaar.ru 

Pročitajte još

Pročitaj još