4 maksimalno efektna načina da nosite farmerke u septembru

Koliko god želeli da produžimo vreme koje smo provodili bosonogi, samo smo nekoliko nedelja udaljeni od jesenje prognoze.

Da bismo se pripremili za neizbežno hladno vreme koje nas očekuje, umesto voluminoznih haljina i mini suknji, nadograđujemo svoj stil novim modelima farmerki, jer ne postoji ništa uzbudljivije od prelaska u novu sezonu i obnavljanja našeg garderobera!

Na kraju krajeva, farmerke su vanvremenske, lako se stilizuju i udobne su, a opcija kombinovanja je bezbroj, što ih čini savršenim komadom urbane svakodnevice. Mada ih neretko vezujemo za sportske outfite, mogu se potpuno transformisati u neobavezni glamur.

Instagram junakinje i ovog puta diktiraju trendove, a mi smo izdvojili četiri cool načina kako da nosite farmerke u septembru!

Mantil i iscepani džins

Džins ne zna za godine! Kombo sa trench mantilom je trendi i šik, a svetliji kolorit učiniće svaku odevnu kombinaciju svežom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Pruge i patike za trčanje

Tamnija nijansa džinsa savršeno se kombinuje sa prugastim džemperom i patikama za trčanje. Jesen je u znaku nonšalancije!

Džins voli zemljane tonove

Ovog septembra stavite na sebe sve boje jeseni! Džins je jedna od najzahvalnijih tekstura za kombinovanje a iscepane farke srednjeg tona i te kako mogu biti deo vašeg poslovnog stajlinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Farmerke i papuče

Valjda vam je do sada jasno da ove sezone možete da zaboravite na skinny jeans, modeli koji pružaju notu komfora su u fokusu. Kako temperature još uvek nisu niske, naš favorit su farmerke u kombinaciji sa minimalističkim papučama i predimenzioniranim blejzerom.

Priredila: Mila Đenić
Izvor fotografija: Profimedia

 

Pročitajte još

Pročitaj još