7 najlepših modela cipela sa lancima

Već smo više puta rekli da su lanci glavni trend nove jesenje sezone. Nosimo ih na sve moguće načine: kao nakit, kao ukras na odeći, kao elemente modnih dodataka i, naravno, cipela.

Pozivamo vas da pažljivo obratite pažnju na to. Ove sezone dizajneri su predstavili najrazličitije modele. Alessandro Del Aqua dopunio je apsolutno sve cipele iz kolekcije masivnim lancima za jesenju reviju svog brenda No. 21: visoke potpetice, sandale i baletanke dekorisane su lancima, što se pokazalo vrlo efektnim. Ulla Johnson je takođe dodala antilop čizme u svoj repertoar - razumno uzimajući u obzir jesenju hladnoću. Njene kolege iz Longchamp-a i Off-White-a nisu zaostajali. Generalno, u pogledu oblika i vrsta cipela, u novoj sezoni imamo sve opcije - glavna stvar je da obuća bude ukrašena lancima.

No21 jesen/zima 2020

Iz tog razloga smo u našoj galeriji izabrali najmodernije predloge poznatih brendova. Tu su i baletanke (Gucci i Porte & Paire), vrtoglave štikle (Bottega Veneta i Aquazzura) i vrlo moderne cipele za novu sezonu sa kitten petom (njih je predstavila glavna pristalica održive mode Stella McCartney).

Generalno, savetujemo vam da se ne ograničavate bilo čime - osim možda granicama vaše mašte.

Pogledajte najlepše modele cipela sa lancima u galeriji fotografija!

foto:bazaar.ru

 

Pročitajte još

Pročitaj još