Moderan Uskrs: najmoderniji i najudobniji outfiti za svečani dan

Moderne opcije koje će impresionirati i podići vaše raspoloženje.

Istina je da će ovogodišnji Uskrs zaista biti originalan, drugačiji i imaće svega po malo. Neće podsećati na prošlu godinu, ali ni na sve one na koje smo bili navikli do sada. Biće to nešto između i gotovo smo sigurni da to označava početak bolje ere.

Međutim, bez obzira na to kako odlučili da provedete ovaj praznik, svi želimo da predstavimo moderne odevne kombinacije, koje će impresionirati i podići naše raspoloženje na nove visine. Sve što treba da uradite je da obratite malo više pažnje na svoje izbore.

Nastavite da čitate i otkrijte 6 najmodernijih odevnih kombinacija, za ažuriraniji i stilski izgled na dan Vaskrsenja!

Odaberite statement odevne komade

@ninasandbech

Kao i za novogodišnju noć, za Uskrs obično biramo svečane i luksuznije odevne komade kako bismo kreirali odgovarajući izgled. Ova prilika je idealna za predstavljanje outfita koji će ostati urezan u pamćenje dugi niz godina i o kom će se mnogo razgovarati, jer je sve dozvoljeno. Stoga vam predlažemo da se odlučite za smele stajlinge bez ikakvog razmišljanja. To možete postići izborom boja i dizajnom. Kombinujte intenzivne nijanse, ali i vruće trendove, kao što su puf rukavi i midi suknje. Sigurni smo da će vam se mnogi diviti.

Dovoljna su samo dva komada

@camillecharriere

Odeća koja se sastoji od dva odevna komada, poput odela, ima sposobnost da odlično pristaje u svim prilikama. Dakle, ako želite da vam bude udobno i predstavite izgled koji će sigurno uspeti, bez mnogo napora, onda je odelo sjajan izbor. Bonus savet, dodajte nakit da biste dodali sjaj vašem stajlingu.

Crvena je uskršnja boja

@laura_eguizabal

Boja Uskrsa je crvena, tako da je možete odabrati za uskršnje stajlinge. Postoji mnogo načina da je nosite u zavisnosti od vašeg raspoloženja. Možete koristiti samo jedan crveni odevni predmet, poput topa ili možete odabrati slip haljinu u najvatrenijoj boji. Pored toga, biće podjednako impresivno odabrati jarko crvene modne dodatke. Bez obzira na vašu odluku, crvena je jedinstvena za ovu priliku.

Izrezi

@pepamack

Jedan od najvećih trendova ove sezone, koji sada srećemo svuda, su izrezi. Oni su dominirali modnim pistama svih poznatih dizajnera i sada su neophodni u nastupima u uličnom stilu. Uskrs je savršena prilika da isprobate ovaj veliki trend i ostavite utiske. Sa ovim detaljem možete odabrati haljine koje savršeno ističu siluetu, kao i topove ili pantalone.

Sjaj

@annelauremais

Dovoljan je samo jedan svetlucavi komad. Dakle, otkrijte koji će glamurozni predmet dominirati vašim stajlingom i pobrinite se da svi ostali komadi budu usklađeni.  

Jednostavnost

@leoniehanne

Za nas je jednostavno uvek najlepše. Napravite set koji će vam pružiti udobnost i fleksibilnost, poput gornjeg dela sa „tata“ pantalonama i obratite posebnu pažnju na detalje. Možete da izaberete neobičan makeup, poput svetlih senki za oči ili izaberite impresivnu frizuru.  

Pročitajte još

Pročitaj još