Modni trikovi prvih dama: od Jackie Kennedy do Melanie Trump

Lekcije stila supruga američkih predsednika!

Stil američkih prvih dama često postaje uzor hiljadama žena, koje pomno prate svaki izlazak supruga predsednika i inspirisane su njihovim klasičnim i uzdržanim stilskim kombinacijama.

Modni trik koji je svima poznat  - jednobojna odeća. Izgleda prikladno i elegantno u bilo kojoj situaciji: na društvenoj večeri ili na događaju važnom za državu. Na primer, Melania Trump za važne događaje često bira obična bela odela. Kodeks oblačenja prve dame podrazumeva diskretan izgled - nikakav mini, dekolte ili blistave šljokice. Ali to ne znači da outfiti moraju biti dosadni: otisci i svetle boje nisu zabranjeni nijednim kodeksom oblačenja.

Michelle Obama je bila veoma naklonjena haljinama, postala je ikona stila i čak se našla na listi Harper's Bazaar sa 150 najmodernijih žena na svetu.

Supruge predsednika preferiraju, naravno, kapute i klasične trenč mantile - kakve je Jackie Kenedy veoma volela. Uspešno je kombinovala mantile sa velikim naočarima i šalom - takvo stilsko rešenje ove jeseni će biti relevantno.

Pročitajte još

Pročitaj još