Najlepši holiday džemperi koje sada možete kupiti

Holiday džemperi za bolje raspoloženje!

Pre nego što se zapitate da li se isplati takav dodatak kolekciji vaših zimskih džempera, budući da zapravo govorimo o „tipu“ džempera koji se može nositi u određenom vremenskom periodu, podsetićemo vas na dve stvari: prvo, "ugly Christmas sweaters" ne moraju da nose najočiglednije svečane motive (irvasi, fenjeri, jelke itd.) i drugo, pošto se Colin Firth pojavio kao Mark Darcy u "Bridget Jones's Diary" (2001) sa svojim prazničnim džemperom, džemperi sa božićnim dezenima postali su trend koji se redovno vraća u modu.

Ove godine, kada se sezona praznika razvija u jednu od najintrovertnijih zbog Covida-19, a zimske dane ćemo provoditi u zatvorenom prostoru, situacija postaje idealna za zabavne božićne džempere.

Na kraju krajeva, govorimo o komadima čiji dizajn i boje imaju za cilj da poboljšaju naše raspoloženje  tokom praznične sezone, što je ove godine i te kako potrebno. Čak i ako mislite da intenzivni božićni uzorci ne odgovaraju vašem stilu i estetici, na tržištu možete pronaći džempere u svetlijim verzijama sa bledim nijansama i sa nordijskim ili slobodnim uzorcima koji su apstraktniji i koji će zadovoljiti vaš ukus.

Otkrivamo najlepše u galeriji fotografija!

foto:Promo

Pročitajte još

Pročitaj još