Najuzvišenija boja leta je (uvek) bela i evo kako je nositi ove sezone

Ideje i saveti za stilizivanje prateći trendove sa modnih pista.

Osnova i suština minimalizma, bela je trendi boja modne sezone proleće/leto 2021, ali kako je nositi?

Daleko od toga da je teško kombinovati i stilizovati belu boju. U stvari bela je boja koja pored toga što je u stanju da naglasi žensku snagu ima moć da gotovo upije vitalnost boja koje su s njom kombinovane. U galeriji ćete naći 10 inspirativnih izgleda za nošenje bele kao na modnim pistama: haljine, košulje, suknje i pantalone čine belu (apsolutnim) ključem leta 2021.

Da biste nosili belu na impresivan način, potrebno je uvek razmotriti stajling u celini, ne prepuštajući slučajnost nijednom detalju (čak i ako je nakit ili šminka). Govoreći o bojama, najsmeliji i najatraktivniji je kreativni direktor brenda Valentino: za svoju kolekciju za proleće/leto 2021, Pierpaolo Piccioli preporučuje eksperimentisanje sa belim haljinama uz pastelne ili fluo nijanse.

Jednako sličan upotrebi boja uz belu je i Hermes, koji ipak preferira paletu pastela koja omogućava svetloplavoj odeći da postane saučesnik bele kožne suknje.

Savet za najbolje korišćenje vodiča u nastavku? Inspirišite se vizuelno. Vaš instinkt će vas voditi ka potpuno belom outfitu koji vama odgovara.

foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još