Ovog proleća nosimo cipele u ružičastim nijansama

Prema savetima dizajnera.

Ove sezone, dizajneri su obratili posebnu pažnju na ružičastu u svim njenim varijacijama - od zagasitog korala do svima omiljene šokantne ružičaste boje.

Ružičasta boja postala je popularna pre jednog veka zahvaljujući ikoni stila Elsi Schiaparelli. U proleće 2021. godine, moderno klatno se zaljuljalo u pravcu najromantičnije i istovremeno smele boje. Ali ne žurite da kupujete sve ružičaste stvari u prodavnicama. Dizajneri insistiraju: glavna kupovina sezone je par cipela u ružičastoj boji.

Modne piste najpoznatijih modnih kuća bukvalno su preplavljene ružičastim čizmama i cipelama. Možda najmoderniji model proleća biće polu čizme u nijansi fuksije. Fendi i Balmain su sigurni da će ovaj par cipela savršeno podržati sportski šik izgled - koji svakako vredi isprobati.

Imate vremena da budete ispred trendova i već pogledate lagane modele za leto - na primer, masivne sandale ili čak gumene opcije za plažu - poput Coach-a i Giorgio Armania.

Kao što ste verovatno primetili, postoje ružičaste cipele za sve ukuse, glavna stvar je na vreme izabrati modele koji odgovaraju vašem ličnom stilu. Naše favorite, otkrijte u galeriji.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još