Trendi torbe koje od sada vredi uvrstiti u vašu kolekciju

Najpopularniji modeli koji će vam se svideti.

Najpopularniji modeli koji će vam se svideti.

Poznato je da modni dodaci "igraju" veoma važnu ulogu u kompletiranju stajlinga, ali torbe imaju poseban značaj jer određuju naš stil. One mogu i najjednostavniji izgled pretvoriti u statement, dok s druge strane pogrešan izbor može pokvariti vrlo obećavajuću odevnu kombinaciju.

Leto se približava vrlo brzim tempom i kao i kod svake promene sezone, pojavljuju se novi trendovi koji će obnoviti našu garderobu. Otkrivamo ih u nastavku. 

Belt bags

Kako potreba za praktičnošću i udobnošću postaje sve intenzivnija, uvek u kombinaciji sa stilom, ne postoji ništa lepše nego dati prednost dizajnu, koji možemo nositi od jutra do večeri, a istovremeno imati slobodu kretanja. Torbe koje se nose oko pojasa su najidealniji izbor. Devojke ne prestaju da ih preferiraju već nekoliko sezona, dok su nam poznate modne kuće dale jedinstvene dizajne. Naći ćete ih u raznim veličinama, od manjih do većih, za sve ukuse. Njihov dizajn je poseban, pa vam predlažemo da odaberete klasične boje poput crne ili smeđe.

Torbe od slame

Zasluženo su osvojile jedno od najvažnijih mesta u našoj kolekciji i zaista ih volimo jer odmah donose letnje raspoloženje našem stajlngu. Opisali bismo ih kao kameleon torbe, jer ih možete nositi u svakoj prilici, od plaže do noćnog izlaska u restoran ili za koktel. Predlažemo da ih kombinujete sa farmerkama, prevelikom košuljom i sandalama ili papučama. Neka torba od slame bude glavni junak vašeg stajlinga i nećete zažaliti.

Statement modeli

Posebni i ekscentrični dizajn impresioniraće bez potrebe da se posebno potrudite. Torbice geometrijskog oblika su jedan od najboljih izbora. Možete izabrati modele u jarkim bojama, poput crvene, zelene ili žute. Koliko god oklevali ili niste navikli, vredi pokušati.

PVC torbe

Ako se vratimo u prošlost nekoliko sezona, setićemo se velike popularnosti pvc dizajna i u torbama i u cipelama. Bez obzira da li ste fan ili ne, ne možete poreći da nude nešto drugačije. Ako svom izgledu želite da pružite razigranije raspoloženje, u torbu obavezno dodajte živopisne predmete koji će napraviti odličan kontrast.

Torbe sa lancem

Lanci su u svim svojim oblicima na vrhu liste trendova već otprilike godinu dana, tako da nije iznenađenje da su torbe sa lancima ponovo neophodne. Sve što vam treba je osveženje. Budite smele i izaberite torbe u jarkim bojama, poput zelene torbe Bottega Veneta i koristite je kao nakit. Pratiće vas u svim nastupima, od jutra do mraka, privlačeći poglede!

foto:Pinterest 

Pročitajte još

Pročitaj još