Cindy Crawford u odeći koju je kreirala njena ćerka Kaia Gerber za poznati španski brend

Tu je 30 modnih komada za sve prilike.

Komadi koje je dvadesetjednogodišnja Kaia Gerber, američka manekenka i ćerka poznatog supermodela Cindy Crawford dizajnirala za modni brend Zara, našli su se u prodaji.

No, ko bi bolje nosio i reklamirao Kajine modele od njene mame?

Cindy Crawford pozirala je bosa, u hodniku hotela, noseći oversized rolku i dugu satensku suknju. Video je okačila na svom Instagram profilu.  

- Sigurno je da ne dobijate često priliku da nosite odeću koju je dizajnirala vaša ćerka. Hvala Kajo što si podelila svoju saradnju sa Zarom sa mnom, napisala je ona, a ćerka joj je odgovorila, napisavši: "Ti si moj model iz snova".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Odeća koju je dizajnirala Kaia za poznati brend mogu da nose svi, od 17 do 77 godina - nije namenjena samo generaciji Z, kojoj pripada manekenka. Inspirisana je devedesetim godinama prošlog veka, a u pitanju je 30 timeless modnih komada, koje možete da nosite u svim prilikama.

Kaia Gerber X Zara za sezonu jesen-zima 2022/2023. donosi modne klasike u sivoj, crnoj, beloj i tamnoplavoj. Tu su kožni sakoi, farmerke ravnih nogavica, mekani predimenzionirani prsluci, rolke i haljine, kao i zvezda kolekcije – dzgačak crni kaput. Zvezda kampanje, odnosno zaštitno lice je sama dizajnerka, model Kaia.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Pročitaj još