Harper's Bazaar Srbija

Cindy Crawford u odeći koju je kreirala njena ćerka Kaia Gerber za poznati španski brend

Tu je 30 modnih komada za sve prilike.

Komadi koje je dvadesetjednogodišnja Kaia Gerber, američka manekenka i ćerka poznatog supermodela Cindy Crawford dizajnirala za modni brend Zara, našli su se u prodaji.

No, ko bi bolje nosio i reklamirao Kajine modele od njene mame?

Cindy Crawford pozirala je bosa, u hodniku hotela, noseći oversized rolku i dugu satensku suknju. Video je okačila na svom Instagram profilu.  

Sigurno je da ne dobijate često priliku da nosite odeću koju je dizajnirala vaša ćerka. Hvala Kajo što si podelila svoju saradnju sa Zarom sa mnom, napisala je ona, a ćerka joj je odgovorila, napisavši: “Ti si moj model iz snova”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Odeća koju je dizajnirala Kaia za poznati brend mogu da nose svi, od 17 do 77 godina – nije namenjena samo generaciji Z, kojoj pripada manekenka. Inspirisana je devedesetim godinama prošlog veka, a u pitanju je 30 timeless modnih komada, koje možete da nosite u svim prilikama.

Kaia Gerber X Zara za sezonu jesen-zima 2022/2023. donosi modne klasike u sivoj, crnoj, beloj i tamnoplavoj. Tu su kožni sakoi, farmerke ravnih nogavica, mekani predimenzionirani prsluci, rolke i haljine, kao i zvezda kolekcije – dzgačak crni kaput. Zvezda kampanje, odnosno zaštitno lice je sama dizajnerka, model Kaia.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije