20 najboljih odevnih kombinacija trudne Meghan Markle

Osvrćemo se na pojavljivanja vojvotkinje od Sasexa tokom njene prve trudnoće dok čeka svoje drugo dete.

Zvanično je: Meghan Markle i princ Harry očekuju svoje drugo dete. Saopštenje je propraćeno crno-belom fotografijom para na kojoj se vidi trudnički stomak vojvotkinje od Sasexa ispod njene prozračne maksi haljine Carolina Herrera, koju je nosila tokom trudnoće sa Archiem.

Kada je bila trudna sa svojim prvim detetom, Meghan Markle je još uvek bila u Britaniji i kao član kraljevske porodice često je pratila svog supruga na njegovim kraljevskim dužnostima. Ovo je pretočeno u mnoge elegantne odevne kombinacije za trudnice, koje daju (delimično) stigmu stilu koji će Meghan usvojiti u ovoj drugoj trudnoći.

A njeni nastupi u to vreme možda su bili formalniji, ponekad sa večernjim haljinama koje su uvek isticale njen stomak, ali vojvotkinja od Sasexa pokazala je sjajan osećaj za stil kada su u pitanju ležerne odevne kombinacije.

Dok je bila trudna sa Archiejem, videli smo je kako nosi uske bluze u kombinaciji sa helankama, modernim jaknama, kaputima ili parka jaknama. Videli smo je kako putuje u Njujork na shower party zabavu koju su njene prijateljice pripremile noseći helanke i patike, ali ipak je najčešće nosila haljine poznatih brendova.

S obzirom na to da se vreme u Kaliforniji veoma razlikuje od londonskog, jasno je da će se Meghan Markle okrenuti lakšim siluetama - prozračne, široke maksi haljine takođe su bile njen izbor tokom prve trudnoće.

U galeriji fotografija smo izdvojili 20 najboljih odevnih kombinacija Meghan Markle tokom njene prve trudnoće.

Pročitajte još

Pročitaj još