Dakota Johnson se bori protiv depresije još od tinejdžerskih dana

Glavna junakinja sage "50 nijansi sive", Dakota Johnson, otkrila je da ima probleme sa mentalnim zdravljem od svoje 15 godine.

Dakota Johnson jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih holivudskih zvezda otkad je pre nekoliko godina glumila u sagi "Pedeset nijansi sive". A toj ulozi superzvezde dodaje se da je ona i ćerka živih mitova američke i svetske kinematografije, Melanie Griffith i Dona Johnsona. Zato ona vrlo dobro zna šta je slava i šta ona znači. Tokom pandemije koronavirusa glumica je otkrila da se njeno stanje pogoršalo.

„Tri decenije se borim sa ovim poremećajem, a COVID-19 mi je još više otežao. Ja stalno razmišljam o stanju u svetu. Drži me budnom čitavu noć, svake noći. Mozak mi ide na luda tamna mesta i kreće se sa milion milja u minutu. Teško mi je da pročistim misli i emocije i na terapiji sam. "

Ali, Dakota Johnson priznaje da se "borila sa depresijom još od malih nogu, odnosno sa 15 ili 14 godina. „Tada sam, uz pomoć profesionalaca, pomislila" Oh, to je nešto kroz šta stvarno prolazim." Glumica, koja za ovu 2020. godinu ima među svojim projektima filmove „Izgubljena ćerka“ i već je snimila „Lični asistent“, podsetila je da je osoba koja voli da stvari drži za sebe i za svoje najbliže okruženje.

Tokom karantina, Dakota se druži s Chrisom Martinom, pevačem benda Coldplay, i bivšim mužem Gvineth Paltrow, sa kojim provodi vreme u svojoj kući u Los Anđelesu. Bez sumnje, on je njena podrška poslednjih godina u najtežim trenucima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) onApr 21, 2019 at 3:40pm PDT

Pročitajte još

Pročitaj još