Glavna modna vest sa razlogom: : Jennifer Lopez u nestvarnoj Elie Saab haljini

Nakon povrtaka sa dvonedeljnog odmora, koji je pevačica provela ploveći Mediteranom sa Benom Affleckom, nije prošlo mnogo pre no što je još jednom postala udarna vest.

Ovoga puta razlog (za promenu) nije ljubavne, već modne prirode.

Mada, strani mediji svakako nisu mogli da se suzdrže od komentara i na tu temu - aludirajući na pevačicinu očiglednu zaljubljenost, s obzirom da je tokom snimanja ovog editorijala u pozadini išla Sinatrina "Young at Heart" i deo pesme koji govori o tome da je moguće da se bajke ostvare, ukoliko ste mladi u srcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ipak, glavna tema je svakako bio stajling latino zvezde, koji je u najmanju ruku izgledao bajkovito. Opis koji je njačešći kada su u pitanju modeli sa potpisom čuvenog libanskog dizajnera.

Svilena haljina sa čipkom u osevžavajućoj, letnjoj zelenoj boji, dolazi iz aktuelne kolekcije Elie Saab-a, a ističe se A krojem, koji naglašava perfektnu siluetu J.Lo, te transparentnim rukavima i leđima sa čipkom, kao i okovratnikom sa mašnom.

Uz raskošan komad Jennifer je kombinovala diskretnu šminku, samo blago naglasivši boju kapaka zelenkastim tonom, te u prvi plan stavljajući trepavice i naravno njen zaštitni znak: blagi glow efekat u kombinaciji sa rumenilom na jagodičnim kostima.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pogledajte arhivu